Rentouttavaa akupainantaa piikkimatolla

Akupainantapiikkimatto ja -tyyny edistävät rentoutumista ja hyvinvointia

Piikkimaton ja -tyynyn teho ja toiminta perustuvat munaiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, sillä niin matossa kuin tyynyssäkin on useita pieniä akupainantapiikkejä, jotka parantavat testatusti kehon verenkiertoa. Akupainanta on ollut merkittävässä roolissa kiinalaista lääketiedettä jo yli 2000 vuotta ja sen on todistettu avaavan tukkeumia kehossa. Tämän ansiosta energia ja veri kulkevat sujuvasti lievittäen samalla kipua ja jännitystiloja. 

Lihaskipuja, päänsärkyä, stressiä, unettomuutta? 

Voit sisällyttää maton ja tyynyn käyttämisen aamu- tai iltarutiineihisi, sillä jo lyhyt aika matolla auttaa lihaksia rentoutumaan ja verenkiertoa vilkastumaan selän, pään, kaulan, hartioiden sekä jalkojen ja pakaroiden alueella. Voit myös seisoa maton päällä, jolloin matossa olevat piikit stimuloivat jalkapohjien akupisteitä. Käytön jälkeen olosi on lämmin, rauhallinen ja rentoutunut. Voit saada apua lihaskipuihin, jännityksiin, päänsärkyyn, stressiin ja unettomuuteen. Mattoa voi käyttää myös muun muassa pms-vaivoihin, selluliittiin ja migreenin hoitoon sekä purentalihasten rentouttamiseen ja hampaiden narskutteluun. 

Piikkimaton ja -tyynyn käyttö

Voit käyttää mattoa ja tyynyä oikeastaan missä tahansa: lattialla tai sängyssä makoillen, tuolissa tai sohvalla istuen. Aseta matto ja tyyny haluamallesi paikalle, ota hyvä asento istuen, maaten tai seisten. Myös tyyny sisältää stimuloivia, pieniä piikkejä, jotka toimivat samalla tavalla kuin matossa olevat piikit: saat rentoutettua tyynyä käyttämällä pään ja niskan aluetta. Tyynyn ja maton suositeltu päiväkohtainen käyttö on 15-30 minuuttia. Jos käytät verenohennuslääkkeitä, piikkimaton ja -tyynyn käyttöä suositellaan enintään 20 minuutiksi/päivä. 

Matto ja tyyny mahtuvat pieneen tilaan (matto 70 cm x 43 cm, tyyny 38 cm x 25 cm). 

100 % luonnontuotteita

Matto on valmistettu 100 % ympäristöystävällisestä materiaalista ja luonnon kookoskuidusta. Tyynyn sisällä on käytetty tattarin akanoita. Maton piikit ovat biologisesti hajoavaa polystyreeniä (Eco-HIPS). Tuotteita tulee käsitellä varoen. Tyynynpäällisen voi pestä käsin. Valmistettu Kiinassa. 

Tuotearvostelut

“Olen käyttänyt akupunktiotyynyä säännöllisesti niskan ja päänalueen jännitystilojen itsehoitoon ja se todella auttaa. Päänsäryt ovat harventuneet ja unenlaatu parantunut huomattavasti”, Miia. 

“Akupunktiopiikkimattoa voi käyttää monin eri tavoin ja käytön jälkeen olo on välittömästi rentoutuneempi. Käytän tyynyä niskaan ja alaselkään, mutta pidän sitä myös jalkapohjieni alla, kun työskentelen työpöytäni ääressä. Erittäin hyvä ja monikäyttöinen tuote!”, Henri. 

“Helpoin, edullisin ja luonnollisin hoitomuoto, jolla olen parantanut yleistä hyvinvointiani ja terveydentilaani. Matto ja tyyny on helppo pakata mukaan. Kiitos avusta!”, Eeva.

“Selkäkivut ovat olleet läsnä elämässäni lähes koko ikäni, vaikka takana on jo 2 leikkausta. Viime vuonna tyttäreni antoi minulle lahjaksi tämän ekomaton ja tyynyn ja ajattelin, etteivät tyyny ja matto voi auttaa moninaisissa terveysongelmissani. Päätin tietysti kokeilla tuotteita ja olen ottanut niiden käytön osaksi päivärutiiniani: makoilen matolla joka päivä puoli tuntia, ja selkäni ei enää muutaman viikon käytön jälkeen ollut yhtä kivulias kuin aiemmin. Pystyn nyt käymään kävelyllä ja tunnen oloni energisemmäksi”, Eero

Chantal Hellevig

Olen akupunktioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Valviran rekisteröimä jalkahoitaja. Opiskelin kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa ja Malesian perinteisen kiinalaisen lääketieteen akatemiassa. Lisäksi olen kartuttanut osaamistani Suomessa, Kiinassa, Singaporessa ja Taiwanissa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa.

Samankaltaiset artikkelit