Ota yhteyttä

Voit varata ajan suoraan verkossa tai kysyä vapaita aikoja tekstiviestillä tai soittamalla. Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

Meridian Care

Meridian Care tarjoaa akupunktiota, hierontaa, jalkahoitoa ja muita perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitoja vastaanotolla Helsingin Viikissä. Vastaanotolle on helppo tulla kaikkialta Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta julkisilla kulkuneuvoilla ja omalla autolla. Lisäksi teen jalkojenhoitoa kotikäynteinä Helsingin alueella.

Merian Care Viikki

Biologinkatu 8 F 23, 00790 Helsinki

Aukioloajat: ma-pe klo 9-19


Hoitohuone sijaitsee Viikissä lähellä asukastalo Lavaa. Sisäänkäynti on F-talon alaspäin kulkevien rappusten alapuolella.

Voit varata ajan hoitoon helposti varauskalenterista.

Ennen hoitoa

Kysymyksiä ja vastauksia

Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin ennen hoitoon tulemista. Jos sinulla on muita mieltä askarruttavia kysymyksiä, voit olla yhteydessä lähettämällä viestin tai soittamalla.

Akupunktio hoitaa muutakin kuin kipua. Se voi auttaa samanaikaisesti moniin muihin ongelmiin.

Älä peruuta aikaasi, jos sinulla on päänsärkyä tai kipua hoitopäivänä. Jos pystyt matkustamaan klinikalle, myös nämä ongelmat voidaan ratkaista.

Jos mahdollista, älä ota kipu- tai särkylääkettä ennen hoitoa, jotta tunnet paremmin miten akupunktio auttaa kipuun.

Syö vähän ennen hoitoa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi syö ateria 1-2 tuntia ennen hoitoa tai välipala juuri ennen hoitoa, jotta kehosi saa tarpeeksi energiaa hoidon potentiaalin maksimoimiseksi. Akupunktion saaminen tyhjään mahaan voi aiheuttaa huimausta tai huimausta.