Ota yhteyttä

Voit varata ajan suoraan verkossa tai kysyä vapaita aikoja tekstiviestillä tai soittamalla. Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

Meridian Care

Meridian Care tarjoaa akupunktiota, hierontaa, jalkahoitoa ja muita perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitoja vastaanotolla Helsingin Ullanlinnassa ja akupunktiohoitoja Viikissä. Akupunktiohoitajana molemmissa hoitoloissa toimii Chantal Hellevig Lai-Lam.

Vastaanotolle on helppo tulla kaikkialta Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta julkisilla kulkuneuvoilla ja omalla autolla. Lisäksi teemme jalkojenhoitoa kotikäynteinä Helsingin alueella.

Yhteydenotto

Akupunktiohoidot

Meridian Care Viikki

Biologinkatu 8 F 23, 00790 Helsinki

Aukioloajat (vain ajanvarauksella):
ma-ti klo 8.00-20.00
ke-la klo 8.00-10.00


Hoitohuone sijaitsee Viikissä lähellä asukastalo Lavaa. Sisäänkäynti on F-talon alaspäin kulkevien rappusten alapuolella.

Voit varata ajan hoitoon helposti varauskalenterista.

Akupunktiohoidot ja hieronta

Meridian Care
Ullanlinna

KAPTEENINKATU 16 A 2, 00140 HELSINKI


Aukioloajat (vain ajanvarauksella):
ke-pe klo 10:00-20:00
la-su klo 10:00-20:00

Hoitola sijaitsee katutasossa. Kun saavut rakennuksen sisäänkäynnille, soita ovikelloa päästäksesi sisään. Perille pääsee kätevästi julkisilla. Autopaikkoja kadun varressa.

Ennen hoitoa

Kysymyksiä ja vastauksia

Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin ennen hoitoon tulemista. Jos sinulla on muita mieltä askarruttavia kysymyksiä, voit olla yhteydessä lähettämällä viestin tai soittamalla.

Akupunktio hoitaa muutakin kuin kipua. Se voi auttaa samanaikaisesti moniin muihin ongelmiin.

Älä peruuta aikaasi, jos sinulla on päänsärkyä tai kipua hoitopäivänä. Jos pystyt matkustamaan klinikalle, myös nämä ongelmat voidaan ratkaista.

Jos mahdollista, älä ota kipu- tai särkylääkettä ennen hoitoa, jotta tunnet paremmin miten akupunktio auttaa kipuun.

Syö vähän ennen hoitoa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi syö ateria 1-2 tuntia ennen hoitoa tai välipala juuri ennen hoitoa, jotta kehosi saa tarpeeksi energiaa hoidon potentiaalin maksimoimiseksi. Akupunktion saaminen tyhjään mahaan voi aiheuttaa huimausta tai huimausta.

Sinun ei tarvitse riisua kaikkia vaatteita hoitoa varten. Suosittelen kuitenkin pukeutumaan löysiin vaatteisiin, jotta hihat on helppo kääriä kyynärpäiden yläpuolelle ja housujen lahkeet voidaan vetää ylös polvien yläpuolelle.

Voin pyytää sinua näyttämään kieltäsi tai terapeutti voi mitata pulssisi. Kiinalaisen lääketieteen lääkäri on kiinnostunut sisäelinten tilasta, ja näiden menetelmien avulla voidaan määrittää sinulle paras hoito. Samoin kuten käsien ja jalkojen vyöhyketerapiassa, kielen alueet vastaavat kehon eri elinjärjestelmiä.

Valmistaudu myös vastaamaan joihinkin henkilökohtaisiin kysymyksiin. Voin kysyä sinulta erilaisia terveyteen ja elämäntyyliin liittyviä kysymyksiä.

Akupunktioterapeutit käyttävät muutakin kuin vain neuloja. Vaikka neulat ovatkin tärkein työkalumme, akupunktioterapeuttina (vähintään 5 vuoden koulutus) olemme oppineet monia muita kiinalaisen lääketieteen alle kuuluvia hoitomuotoja, kuten akupainanta, kuppaus, moksibustio ja kiinalainen yrttilääketiede.

Yksi hoitokerta ei useinkaan riitä parantamaan vaivaasi. Jokainen reagoi akupunktioon eri tavalla. Jotkut ihmiset saavat välitöntä helpotusta yhden hoidon jälkeen, mutta he tarvitsevat muutaman lisää parantaakseen kehoa vielä enemmän. Toiset taas tarvitsevat muutaman hoitokerran ennen kuin alkavat saada helpotusta.

Akupunktiohoitoja tarjoamme molemmissa hoitoloissa: Ullanlinnassa ja Viikissä, eri päivinä. Molemmissa sijainneissa akupunktiohoitajana toimii Chantal Hellevig Lai-Lam.