Avita Meridiaaniöljyt

Avitan eteeriset ja täysin luonnonmukaiset öljyt tehostavat meridiaanihoidon positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaisesti. Öljyt on valmistettu uuttamalla kiinalaisten lääkeyrttien parantavia osia korkealaatuisiin eteerisiin öljyihin. Voit käyttää Avitan öljyjä guasha- tai akupainannassa, diffuuserissa, meridiaanihieronnassa tai kylvyssä.

Hyödyt

Säännöllinen meridiaanihieronta Avitan yrttiöljyillä

  • auttaa kehon toimintojen tasapainottamisessa
  • herättää positiivisia tunteita ja saa hyvälle mielelle
  • auttaa energiaa virtaamaan tehostetusti
  • auttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi kehossa ja mielessä.
Kallisarvoinen, harvinainen, eksklusiivinen

Farnesol Magnolia -yrttiöljy

Farnesol Magnolia -yrttiöljyssä on 10-kertainen määrä suojaavaa Farnesolia, jonka suojaavat ominaisuudet on tieteellisesti todistettu. Farnesolin vaikutus tunnetaan laajasti immuniteettia lisäävänä sekä tulehdusta ehkäisevistä ja lievittävistä ominaisuuksista.
Käyttökohteet
Tätä yrttiöljyä voi käyttää vähentämään pienhiukkasten aiheuttamia haitallisia terveysvaikutuksia, suojaamaan limakalvoja, poistamaan bakteereita ja viruksia sekä lievittämään astman oireita ja allergiaa. Farnesol Magnolia -öljyä käytetään myös verisuonten kalkkeutumisen ja keuhkosyövän ehkäisyyn sekä kroonisten hengityselinten hoitoon. Öljy sopii käytettäväksi Arome-diffuuserin kanssa.
Pääainesosat
Farnesol Magnolia, Guaiac-puu, Ravensara, Niaouli
Stressittömämpi arki

Hinoki-yrttiöljy

Jatkuva kiire, hektisyys ja stressi voivat aiheuttaa pitkään jatkuvina ahdistusta ja huonovointisuutta. Eteerinen Hinoki-yrttiöljy sopii erityisesti lieventämään stressiä, rauhoittaa ja tasapainottaa kehon hormoneja ja hermoja. Sen tuoksu tulee suoraan luonnosta.
Käyttökohteet
Hinoki-yrttiöljyä käytetään lieventämään stressiä ja tasapainottamaan tunteita. Se myös neutralisoi hajuja sekä poistaa huonoja bakteereita. Aromaterapian aikana öljyä käytetään myös puhdistamaan ilmaa. Öljy sopii käytettäväksi Arome-diffuuserin kanssa.
Pääainesosat
Hinoki, Frankincense, teepuu, litsea cubeba, Herba Artemisiae Annuae
Energinen arki

Masculine-yrttiöljy

Masculine-öljy on suunniteltu erityisesti miehille virkistämään ja elvyttämään meridiaaneja. Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kestävyyttä lisäävä öljy on täysin kasviperäinen.
Käyttökohteet
Tätä yrttiöljyä käytetään vähentämään väsymystä, parantamaan kestävyyttä, herättämään romantiikkaa ja maskuliinisuutta sekä helpottamaan veren ja Qin virtausta.
Pääainesosat
Setsuanin liperi, kataja, hinoki, Jojoba-öljy
Ruusuinen ja raikas hehku

Angelica Ardent -yrttiöljy

Angelica Ardent -yrttiöljyssä yhdistyvät ominaisuudet, jotka saavat sinut hehkumaan. Öljy sisältää ainesosia, jotka parantavat verenkiertoa sekä mielialaa. Eteerinen öljy on ihanteellinen naisille.
Hyödyt
Tämä yrttiöljy tuottaa lämpöä ja rentouttaa. Se myös balansoi tunteita, palauttaa loiston ja elinvoiman.
Pääainesosat
Dang Gui, setsuanin liperi, davana, iltahelokkiöljy, Jojoba-öljy
Boostia hyvinvoinnille

Forsythia Detox

Orkideaa, toiselta nimeltään forsythiaa on käytetty jo pitkään tehokkaana, puhdistavana ainesosana sekä vähentämään bakteereita. Forsythia Detox -öljyllä on myös tulehdusta estävä vaikutus. Päivittäin käytettynä öljy parantaa myös maksan toimintaa.
Käyttökohteet
Tämä öljy sopii käytettäväksi päivittäin lisäämään ihon hehkua. Se myös lieventää aknen oireita ja haalentaa arpia.
Pääainesosat
Forsythia, teepuu, laventeli, aloe vera, Jojoba-öljy
Hyvinvointia ja kauneutta

Huo Xiang -yrttiöljy

Kiinalaisen lääketieteen mukaan ihmisen vatsa on ihmisen tärkein elin ja avainasemassa ylläpitämään terveyttä. Kunnollinen ruoansulatus ja ruuan imeytyminen antaa virtaa ja elinvoimaa päivän aikana. Säännöllisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota pernan toimintaan. Huo Xiang -yrttiöljyn kanssa tehty lempeä meridiaanihieronta auttaa lievittämään ruuansulatukseen liittyviä ongelmia. Huo Xiang -yrttiöljy sopii jokaiseen kotiin ja sitä käyttämällä voi lisätä hyvinvointia ja terveyttä.
Käyttökohteet
Tämä eteerinen yrttiöljy säätelee vatsan toimintaa, rauhoittaa väsyneitä jalkoja, tehostaa verenkiertoa pernassa sekä vatsassa. Huo Xiang -öljy myös parantaa ruokahalua.
Pääainesosat
Patsuli, perilla, piparminttu, mandariini, manteliöljy, vehnänalkioöljy
Rentoutunut olo

Nepenthe-yrttiöljy

Nepenthe-yrttiöljy sisältää pääosin valeriaanaa, joka auttaa rentoutumaan. Valeriaanan sanotaan olevan luonnon unilääke. Nepenthe-öljy sopii hyvin myös rauhoittamaan mieltä puhdistavien ominaisuuksiensa vuoksi.
Käyttökohteet
Nepenthe-yrttiöljy auttaa lievittämään huolestuneisuutta sekä stressiä. Öljyn käyttö puhdistaa henkisesti ja parantaa unen laatua. Öljy sopii myös lihasten rentouttamiseen.
Pääainesosat
Valeriaana, laventeli
Stressittömämpi arki ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Vital Meridian Essence -yrttiöljy

Eteerisistä öljyistä tämä on monitoimiöljy. Se sisältää pääraaka-aineena koiruohoa tai moxa-ruohoa ja muita yrttejä on käytetty yli 20. Salaisuus piilee siinä, että tätä öljyä voi käyttää eri meridiaaneille kehossa. 

Yksittäin käytettynä Vital Meridian Essence -öljyllä voi hoitaa yksittäisiä meridiaaneja. Kun öljyä käytetään yhdessä muiden eteeristen yrttiöljyjen kanssa, se tehostaa niiden vaikutusta. 

Käyttökohteet
Kehon ja mielen stressitila helpottuu, verenkierto ja Qi-verenkierto paranevat ja fysiologiset toiminnot paranevat.
Pääainesosat
Setsuanin liperi, argy-koiruohon lehti, manteliöljyä, vehnänalkioöljyä, inkivääri

Oletko kiinnostunut avita-tuotteiden jälleenmyynnistä?

Meridian Care on avita-tuotteiden virallinen maahantuoja. Jos haluat lisätietoa tuotteista tai haluat ottaa valikoimaasi toimivia ja laadukkaita avita-hyvinvointituotteita, ota rohkeasti yhteyttä. Järjestämme kattavan perehdytyksen yrttiöljyjen käyttöön hieronnassa ja meridiaanihoidoissa.
Meridian Care logo