Naisten terveys

Meridian Care on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ja integroituun naisten terveyden hoitoon. Hoitojen avulla pyrimme palauttamaan kehon normaalin tasapainon kuukautis- ja lisääntymisterveyden edistämiseksi sekä hedelmällisyyden parantamiseksi.

Hedelmällisyyden parantaminen

Raskaana oleva nainen peltomaisemassa

Hedelmällisyytesi ei ole vain mustavalkoista, hedelmällistä tai hedelmätöntä. Luonnollinen hedelmällisyys voi muuttua ja muuttuu ajan myötä. Hoidot voivat auttaa parantamaan hedelmällisyyttä ja parantaa mahdollisuuksiasi terveeseen, luonnolliseen hedelmöittymiseen.

IUI/IVF:n onnistumisasteen parantaminen

Raskaustesti on positiivinen

Akupunktiolla voidaan todistetusti parantavaa IVF-hoitojen onnistumisastetta. Hedelmällisyyshoitojen kanssa tiiviisti synkronisoitu hoito varmistaa, että seuraava hoitosi antaa sinulle parhaan mahdollisuutesi.

Keskenmenon
ehkäisy

Vauva ja äiti

Meridian Caren hoidot eivät ainoastaan keskity raskaaksi tulemiseen. Jos kärsit toistuvista keskenmenoista, voimme auttaa keinoilla, jotka parantavat mahdollisuuksiasi pysyä raskaana vauvan syyliin saamiseen asti.

Akupunktio naisten terveyden hoidossa

Kansainvälisesti akupunktiota on käytetty jo pitkään raskauden, synnytyksen, gynekologisten oireiden ja lapsettomuuden hoidossa. Akupunktio on yleistynyt naisten terveyden hoidossa myös Suomessa, etenkin vaihdevuosioireiden, kuukautisiin liittyvien vaivojen sekä lapsettomuuden hoidossa. Tähän osioon on kerätty tietoa naisten terveyteen, synnytykseen, raskauteen, vaihdevuosiin ja yleiseen terveyteen liittyvistä aiheista ja akupunktion käytöstä niiden hoidossa. Jos sinulla herää kysyttävää tilanteeseesi liittyen, ota rohkeasti yhteyttä tai varaa aika vastaanotolle, niin voimme keskustella sopivasta hoidosta.

kuumat aallot

Kuumat aallot

Kuumat aallot ilmenevät äkillisenä lämmön tunteena, joka on yleensä erityisen voimakas kasvoilla ja kaulalla, ja siihen voi liittyä kasvojen punoitusta ja hikoilua.
Lue lisää Kuumat aallot