Ajanvaraus

Varaa hoitoaika kätevästi ajanvarauskalenterista. Valitse ensin sijainti ja palvelu ja sitten vapaa aika. Voit olla yhteydessä myös tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaanottomme on auki arkisin ja nyt myös viikonloppuisin.

Jos et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä ja kysy peruutusaikaa. Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse. Katso yhteystiedot alla.

Hinnat sis. alv 24 %. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitamme varatun hoidon hinnan. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksut. Hierontahoidot voi myös maksaa Smartumin, ePassin ja Edenredin hyvinvointieduilla. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Arvosteluja hoidoistamme

Asiakkaat kertovat

Alla voit lukea asiakkaiden kokemuksia hoidoistamme,
meridiaaniterapiasta, itsehoitovinkeistä ja yrttiöljyistä.

Chantal Hellevig akupunktiohoitaja

Chantal Hellevig-Lai lam

KIINALAISEN LÄÄKETIETEEN ASIANTUNTIJA

Olen koulutettu akupunktioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Valviran rekisteröimä jalkahoitaja. Olen erikoistunut kokonaisvaltaiseen ja integroituun naisten terveyden hoitoon.

Opiskelin kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa ja olen kartuttanut osaamistani lisäkoulutuksilla Suomessa, Kiinassa, Singaporessa ja Malesiassa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa. Olen myös FinnAcu ry:n hallituksen jäsen.

Akupunktiohoidot sekä Ullanlinnassa että Viikissä.

Yhteystiedot

  • puh. 044 272 8105
  • [email protected]
  • Facebook: Meridian Care
  • Meridian Care for a better health – itsehoitovinkkejä kaikille

Noj Louis

Koulutettu hieroja, Praticienne agréée

Olen ranskalainen hieroja, ja ennen Suomeen muuttamistani asuin Aasiassa noin 15 vuotta. Intohimoni on yhdistää vaikutteita ja tekniikoita kaikkialta maailmasta ja integroida niitä omaan hierontaani.

Hieronta on minulle taidetta ja se näkyy ymmärryksessäni anatomiasta ja erilaisten hierontatekniikoiden hyödyntämisessä. Uskon jatkuvaan oppimiseen ja itseni kasvattamiseen vuorovaikutuksessa hoidettavieni kanssa.

Hierontahoidot saatavilla Ullanlinnassa.

Ohjeita hoitoon tulijoille

Tutustu näihin ennen hoitoon tulemista

Akupunktio hoitaa muutakin kuin kipua. Se voi auttaa samanaikaisesti moniin muihin ongelmiin.

Älä peruuta aikaasi, jos sinulla on päänsärkyä tai kipua hoitopäivänä. Jos pystyt matkustamaan klinikalle, myös nämä ongelmat voidaan ratkaista.

Jos mahdollista, älä ota kipu- tai särkylääkettä ennen hoitoa, jotta tunnet paremmin miten akupunktio auttaa kipuun.

Syö vähän ennen hoitoa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi syö ateria 1-2 tuntia ennen hoitoa tai välipala juuri ennen hoitoa, jotta kehosi saa tarpeeksi energiaa hoidon potentiaalin maksimoimiseksi. Akupunktion saaminen tyhjään mahaan voi aiheuttaa huimausta tai huimausta.

Sinun ei tarvitse riisua kaikkia vaatteita hoitoa varten. Suosittelen kuitenkin pukeutumaan löysiin vaatteisiin, jotta hihat voidaan kääriä kyynärpäiden yläpuolelle ja housujen lahkeet voidaan vetää ylös polvien yläpuolelle.

Sinua voidaan pyytää näyttämään kieltäsi tai terapeutti voi mitata pulssisi. Kiinalaisen lääketieteen lääkäri on kiinnostunut sisäelinten tilasta, ja näiden menetelmien avulla voidaan määrittää sinulle paras hoito. Samoin, kuten käsien ja jalkojen vyöhyketerapiassa, kielen alueet vastaavat kehon eri elinjärjestelmiä.

Valmistaudu myös vastaamaan joihinkin henkilökohtaisiin kysymyksiin. Voin kysyä sinulta erilaisia terveyteen ja elämäntyyliin liittyviä kysymyksiä.

Akupunktioterapeutit käyttävät muutakin kuin vain neuloja. Vaikka neulat ovatkin tärkein työkalumme, akupunktioterapeuttina (vähintään 5 vuoden koulutus) olemme oppineet monia muita kiinalaisen lääketieteen alle kuuluvia hoitomuotoja, kuten akupainanta, kuppaus, moksibustio ja kiinalainen yrttilääketiede.

Yksi hoitokerta ei useinkaan riitä parantamaan vaivaasi. Jokainen reagoi akupunktioon eri tavalla. Jotkut ihmiset saavat välitöntä helpotusta yhden hoidon jälkeen, mutta he tarvitsevat muutaman lisää parantaakseen kehoa vielä enemmän. Toiset taas tarvitsevat muutaman hoitokerran ennen kuin alkavat saada helpotusta.