Vastaanottoni Kampissa ja Viikissä on tilapäisesti kiinni 13.4. asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi virallisesten suositusten mukaisesti. Pahoittelut tästä kaikille asiakkailleni. Jatkan hoitoja heti, kun tilanne on parantunut.

Ajanvaraus

Voit varata hoitoajan kätevästi ajanvarauskalenterista. Valitse ensin palvelu ja sitten sijainti. Voit myös olla yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin, mutta soitan takaisin.
Hinnat sis. alv 24 %. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksu. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hoidot ja hinnat

Chantal Hellevig

Chantal Hellevig

Olen koulutettu akupunktioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Valviran rekisteröimä jalkahoitaja. Opiskelin kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa ja olen kartuttanut osaamistani lisäkoulutuksilla Kiinassa, Singaporessa ja Suomessa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa. Olen Tehyn, Suomen Kiinalaisen Lääketieteen Liiton (SKILL) ja FinnAcu ry:n jäsen.

Yhteystiedot

Puhelin: 044 272 8105
Sähköposti: chantal.hellevig@gmail.com