Hoidot

Meridian Care

Meridian Care Hinnasto 2023

Meridian Caressa hoidot räätälöidään yksilöllisesti vaivan tai ongelman juurisyyn löytämiseksi ja korjaamiseksi. Yhdistämme kieli- ja pulssidiagnoosin ja valitsemme sopivat hoitomenetelmät saadaksemme tehokkaita tuloksia. Jokaisella on oma yksilöllinen hoitosuunnitelmansa, vaikka oireet olisivatkin samat.

Koulutetut kiinalaisen lääketieteen asiantuntijat hoitavat vasta kuunneltuaan ja tarkastettuaan, mitä pulssillasi ja kielelläsi on sanottavaa, sillä ne ovat kuin ikkuna kehon sisäelimiin. Meridian Care -hoitolassa hoidamme kaikenikäisiä, lapsista vanhuksiin ja tietenkin myös raskaana olevia naisia.

Akupunktiohoidoissa kehon akupisteitä stimuloidaan ohuilla, kertakäyttöisillä ja steriileillä neuloilla. Akupunktiosta voi olla apua melkein kaikkeen kivun hoidosta, päänsärkyihin, migreeneihin, vatsavaivoihin, stressin ja unettomuuden hoitoon sekä naisten ja miesten vaivoihin.

Kiinalaisen lääketieteen hoidot

Tämä hoito on tarkoitettu kaikille, jotka tulevat ensimmäistä kertaa akupunktiohoitoon minkä tahansa terveysongelman vuoksi. Sisältää konsultaation ja räätälöidyn hoidon. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Huom! Edullinen paketti: 4 x 70 min = 316 € (79€/kerta). Ostettavissa vastaanotolla.

Yksilöllinen, hoitosuunnitelmaan perustuva räätälöity akupunktiohoito. Edellyttää ensikonsultaation, jossa on sovittu hoitajan kanssa hoidon jatkamisesta. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Huom! Edullinen paketti: 4 x 70 min = 316 € (79€/kerta). Ostettavissa vastaanotolla.

Yksilöllinen ja rentouttava, pulssidiagnoosiin perustuva räätälöity akupunktiohoito. Edellyttää ensikonsultaation, jossa on sovittu hoitajan kanssa hoidon jatkamisesta. Huom! Tämä hoito varattavissa tiistai-iltaisin ja lauantaisin.

Hoidossa keskitytään ensin terveydellisiin vaivoihin ja pyritään palauttaamaan kehon ja mielen tasapaino stimuloimalla akupisteitä neuloilla, akupainannalla ja yrttihoidolla. Hoito voi sisältää muita tehostavia tekniikoita. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Akupunktion jälkeen rentouttava bambuhieronta lievittää jännitystä, antaa hyvän olon ja rennon mielen.

Elinvoimaisuuden palauttaminen kasvoillesi ja iholle alkaa terveestä kehosta. Hoito alkaa vartalon akupunktiolla verenkierron aktivoimiseksi ja elimistön, kudosten ja solujen terveen toiminnan tehostamiseksi. Kun energia meridiaanit on avattu oikeita akupisteitä stimuloimalla, kasvojen ja pään aluetta käsitellään erilaisilla hieronta tekniikoilla. Hoidon tuloksena verenkierto elpyy, ihon kimmoisuus lisääntyy ja tukokset, turvotus sekä näppylät vähenevät. Hoidettavan yleistila otetaan huomioon ennen hoidon aloittamista. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.  Hoidossa käytetään ekologisia suomalaisia tuotteita.

Ehdottomasti yksi miellyttävimmistä ja tehokkaimmista yhdistelmähoidoista lievittämään kipua, stressiä ja tasapainottamaan elinjärjestelmiä terveemmän itsesi luomiseksi. Refleksologia ja akupunktio ovat molemmat peräisin perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, ja ne ovat samankaltaisia siinä, miten ne auttavat kehoa parantumaan. Tämä hoitokombo on täydellinen yhdistelmä kehosi auttamiseksi.

Edulliset hoitopaketit / sarjakortit

Tässä akupunktiopaketissa on aina mukana akupunktio ja lisähoitona asiakas voi valita vapaasti bambuhieronnan, perinteisen kuivakuppauksen, vyöhyketerapian, oriental-kasvohoidon tai muun valikoimassa olevan hoitomenetelmän. Hoitopaketti sisältää ensikonsultaation.

Yangia ei voi hoitaa hoitamatta Yiniä ja päinvastoin. Suosittu akupunktiohoito 2 hengelle. Hedelmällisyyspareille hoito sisältää myös e-kirjan kiinalaisesta lääketieteestä ja hedelmällisyydestä. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Hoito sopii myös ensikertalaisille.

Hoitopaketti: 4 hoitoa x 138 € = 552 € (69 €/hlö/krt)

Tämä suosittu perhehoito antaa vanhemmalle ja lapselle mahdollisuuden tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi, kun he saavat hoitoa yhdessä. Vanhemmalle annetaan akupunktiota ja lapselle akupunktiota tai akupainantaa. Lapselle hoidossa käytetään tehokkaita ja lempeitä hierontatekniikoita ja akupisteiden hierontaa tukosten, kivun ja säryn (akuutin tai kroonisen) poistamiseen.

Hellävarainen hoito sopii hyvin myös nuorille ja lapsille esimerkiksi vatsakipujen, päänsärkyjen ja univaikeuksien hoitoon. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Hoito sopii myös ensikertalaisille.

Hoitopaketti: 4 hoitoa x 138 € = 552 € (69 €/hlö/krt)

Hierontahoidot

Rentouttava ja elvyttävä niskan ja yläselän alueen hieronta perinteisellä kuivakuppauksella.
Perinteinen kuppihoito on turvallinen ja kivuton hoito, jossa kupit asetetaan lihaksiin imutoiminnolla.

Kuppaushoidon hyötyjä ovat muun muassa verenkierron, imunestejärjestelmän, ruoansulatuselimistön, flunssan ja yskän parantaminen sekä kivun ja stressin lievittäminen. Kuivakuppausta on vuosisatoja käytetty auttamaan lapsia, joilla oli hengitystieongelmia, kuten yskää, astmaa ja keuhkokuumetta. Kuppaaminen on yksi parhaista saatavilla olevista syväkudoshoidoista, ja se sopii lapsille ja aikuisille.

Huomaa! Kuppausterapia saattaa jättää pyöreitä punertavia mustelmia kuppausalueelle, ja se johtuu siitä, että kuona-aineita vedetään ihon tasolle. Läiskät häviävät muutamassa päivässä. Vasta-aiheita ovat avoimet haavat, ihon infektiosairaudet ja syöpäpotilaat.

Tässä perinteisessä kiinalaisessa hoidossa pyritään palauttamaan kehon ja mielen tasapaino vaikuttamalla kehon eri osiin jalkapohjien, jalkojen ja käsien akupisteiden kautta. Käsien ja jalkojen akupisteet ovat tehokkaimpia kroonisten vaivojen hoidossa. Hoito sisältää myös jalkojen hieronnan polviin asti.

Vyöhyketerapia tukee kehon hyvinvointia laajasti, sillä se aktivoi kehon oman puolustusjärjestelmän. Sopii erityisesti erilaisten kiputilojen, stressin, unettomuuden, mielialan, kuukautisvaivojen, päänsäryn, migreenin, vatsavaivojen, heikon verenkierron ja kylmien jalkojen hoitoon.

Tämä hoito sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, pienten kovettumien poiston ja ihon siistimisen, rasvauksen sekä tehokas että rentouttava jalkavyöhyketerapia hieronta polvin asti.

Vyöhyketerapia tukee kehon hyvinvointia laajasti, sillä se aktivoi kehon oman puolustusjärjestelmän. Sopii erityisesti erilaisten kiputilojen, stressin, unettomuuden, mielialan, kuukautisvaivojen, päänsäryn, migreenin, vatsavaivojen, heikon verenkierron ja kylmien jalkojen hoitoon.

meridian care akupunktiohoito

Lahjakortit

Lahjakortteja ja hoitopaketteja voi ostaa suoraan vastaanotolla tai tilata verkkokaupasta, jolloin maksun voi suorittaa etukäteen.

Kaikissa hoidoissa käytetään mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita. Hinnat sis. alv 24 %. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksu sekä hyvinvointimaksut. 

Arvosteluja hoidoistani

Asiakkaat kertovat

Alla voit lukea asiakkaideni kokemuksia hoidoistani, meridiaaniterapiasta, itsehoitovinkeistä ja yrttiöljyistä.

Anna Janeta
Anna Janeta
28/07/2022
I made an appointment with Chantal after a strong recommendation from a colleague. It was a really great experience, what I especially appreciated is personalized approach and taking the time to really understand the current health status and issues. The whole treatment was very professional and I also received personalized instructions on what to do on my own. Chantal is a really warm and respectful person which additionally made the whole time a very relaxing experience.
Anna Vaittinen
Anna Vaittinen
19/05/2022
Chantal on osaava, asiakaslähtöinen ja empaattinen asiantuntija. Hoitohuone on siisti ja viihtyisä. Suosittelen lämmöllä❤️
Jenni Hämäläinen
Jenni Hämäläinen
29/04/2022
Chantal on todella asiantunteva ja sain apua minua vaivanneeseen terveysongelmaan. Meridian caressa on rauhallinen ja lämmin tunnelma. Suosittelen ehdottomasti!
Inese Vauhkonen
Inese Vauhkonen
12/04/2022
Loistavat hoidot, Chantal on tosi ammattitaitoinen. Suosittelen kaikkille. She is the best👍
pirjo
pirjo
21/02/2022
Huikeaa ammattitaitoa ja keinoja hoitaa vaikeita vaivoja!
enni raatikainen
enni raatikainen
04/02/2022
Hyvää, asiakaslähtöistä ja asiakasta kuuntelevaa hoitoa. Olen saanut apua mm. migreeniin. Voin lämpimästi suositella.
Vera L
Vera L
20/01/2022
Ihanaa ja asiantuntevaa hoitoa! ☺️🌷
Aino Marja-Leena
Aino Marja-Leena
17/01/2022
Miellyttävä hoitohuone, ystävällinen palvelu, rauhoittava ja rentouttava tunnelma.
Katri
Katri
04/01/2022
Äärimmäisen ihanaa ja ammattitaitoista palvelua! Suosittelen lämpimästi kaikille♥️
Siru Tasala
Siru Tasala
30/11/2021
Todella ihana ja asiantunteva ammattilainen!
Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia akupunktiosta

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitomenetelmä, joka on todettu tehokkaaksi hoitomuodoksi ympäri maailmaa. Akupunktiota voidaan käyttää yhdessä länsimaisen lääketieteen hoitojen kanssa ja niiden on todettu täydentävän toisiaan. 

Akupunktiolla on 5000 vuoden historia. Hoidon aikana aktivoidaan kehosta tiettyjä pisteitä asettamalla niihin ohuita neuloja, joilla edistetään paranemista ja kehon tasapainoa. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan sairaudet johtuvat kehoenergian (qi) epätasapainosta tai tukkeutumisesta. Akupunktio auttaa poistamaan tukkeumia ja tasapainottamaan elinten toimintaa. Länsimainen lääketiede katsoo asiaa toiselta kulmalta: neulat stimuloivat hermopisteitä, jotka lähettävät signaaleja aivoihin. Näin vapautetaan tiettyjä hormoneja, joita tarvitaan kehon toimintojen suorittamiseen. 

Akupunktion lisäksi kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmiä ovat neulaton akupunktio (akupainanta), kuivakuppaus, yrttilääkkeet ja erilaiset hierontamuodot. Meridian Care käyttää kiinalaisia ja länsimaisia hierontatekniikoita yhdistävää meridiaanihierontaa.

Akupunktio on tehokas ja turvallinen hoitomuoto kaiken ikäisille, kaikissa elämänvaiheissa, vauvoista vanhuksiin. Usein lapset reagoivat hoitoon hyvin ja paranevat nopeammin kuin aikuiset. Lapselle voidaan tehdä hoito esimerkiksi akupainantamenetelmällä, jossa neuloja ei käytetä lainkaan. Muita hoitomenetelmiä lapsille on myös vyöhyketerapia.

Yleensä tunnet pienen nipistyksen, kun neula asetetaan akupisteeseen. Akupunktioneulat ovat myös hyvin ohuita, lähes hiuksen paksuisia. Monet akupunktiohoitoa saaneet ihmiset kokevat akupunktiohoidon rentouttavana, koska akupunktio stimuloi hermostoa.

Kyllä. Akupunktioneulat ovat hyvin ohuita ja kestäviä steriloituja neuloja. Ne ovat myös kertakäyttöisiä, joten tartuntariskejä ei ole. Pistokohdat desinfioidaan denaturoidulla alkoholilla ennen neulojen käyttöä. Akupunktiohoidon jälkeen voit jatkaa elämääsi normaaliin tapaan.

Akupunktioneulat ovat paljon ohuempia kuin hypodermiset neulat. Jos ajatus neuloista pelottaa sinua, muista, että akupunktioneulat ovat noin kahden hiussäikeen paksuisia.

Useimmat ihmiset ovat yllättyneitä siitä, kuinka vähän neulojen asettaminen tuntuu. Itse asiassa ei ole harvinaista, että potilaat ottavat nokoset pöydän ääressä.

Melkein kaikkia kiputiloja, kuten lihaskipuja, polvikipuja, tenniskyynärpäätä, selkä- ja raajakipuja, päänsärkyjä, mutta myös hengityselinten sairauksia (kevätallergiat, vilustuminen ja flunssa, keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus, astma) voidaan hoitaa akupunktiolla. 

Akupunktiolla voi helpottaa myös silmäsairauksia, ortopedisiä sairauksia (iskias, nivelreuma), ruoansulatuskanavan häiriötä (refluksi, ärtyvän suolen oireyhtymä, gastriitti, vatsakipu tai koliikki), neurologisia häiriötä mukaan lukien migreeniä, Hortonin päänsärky, kasvojen halvaus, kolmoishermosärkyä, aivohalvausta, huimausta, jäätynyttä olkapäätä, kroonista väsymystä, urheiluvammoja sekä leikkauksen jälkeisiä kiputiloja. 

Moni on saanut apua myös lisääntymisasioihin sekä gynekologisiin sairauksiin, esim. epäsäännöllisiin kuukautisiin, kuukautiskipuihin sekä hedelmättömyyteen. Myös psyykkistä epätasapainoa voidaan hoitaa, esim. stressi, ahdistus, masennus, unettomuus.

Ammattilaisen tekemänä akupunktiolla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia. Joskus neulanpistosta voi tulla pieni veripisara tai arkuuden tunne iholle. Kuppauksen tai guasha-houdon jälkeen iho voi punoittaa. 

Suosittelemme syömään kevyen välipalan ennen hoitoa, sillä tyhjään vatsaan tehtynä olo hoidon jälkeen voi tuntua pyörryttävältä. 

Usein alkuperäiset oireet saattavat pahentua ensimmäisten hoitokertojen jälkeen ja voit tuntea olosi väsyneeksi. Tämä on merkki paranemisesta ja siitä, että keho on alkanut hakea tasapainoa. 
Akupunktion jälkeen voit jatkaa normaalia päivittäistä elämää. Hoitojen jälkeen suosittelen kaikkia juomaan runsaasti lämmintä vettä ja lepäämään paljon paranemisen maksimoimiseksi.

Ohjeita hoitoon tulijoille

Tutustu näihin ennen hoitoon tulemista

Akupunktio hoitaa muutakin kuin kipua. Se voi auttaa samanaikaisesti moniin muihin ongelmiin.

Älä peruuta aikaasi, jos sinulla on päänsärkyä tai kipua hoitopäivänä. Jos pystyt matkustamaan klinikalle, myös nämä ongelmat voidaan ratkaista.

Jos mahdollista, älä ota kipu- tai särkylääkettä ennen hoitoa, jotta tunnet paremmin miten akupunktio auttaa kipuun.

Syö vähän ennen hoitoa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi syö ateria 1-2 tuntia ennen hoitoa tai välipala juuri ennen hoitoa, jotta kehosi saa tarpeeksi energiaa hoidon potentiaalin maksimoimiseksi. Akupunktion saaminen tyhjään mahaan voi aiheuttaa huimausta tai huimausta.

Sinun ei tarvitse riisua kaikkia vaatteita hoitoa varten. Suosittelen kuitenkin pukeutumaan löysiin vaatteisiin, jotta hihat voidaan kääriä kyynärpäiden yläpuolelle ja housujen lahkeet voidaan vetää ylös polvien yläpuolelle.

Sinua voidaan pyytää näyttämään kieltäsi tai terapeutti voi mitata pulssisi. Kiinalaisen lääketieteen lääkäri on kiinnostunut sisäelinten tilasta, ja näiden menetelmien avulla voidaan määrittää sinulle paras hoito. Samoin, kuten käsien ja jalkojen vyöhyketerapiassa, kielen alueet vastaavat kehon eri elinjärjestelmiä.

Valmistaudu myös vastaamaan joihinkin henkilökohtaisiin kysymyksiin. Voin kysyä sinulta erilaisia terveyteen ja elämäntyyliin liittyviä kysymyksiä.

Akupunktioterapeutit käyttävät muutakin kuin vain neuloja. Vaikka neulat ovatkin tärkein työkalumme, akupunktioterapeuttina (vähintään 5 vuoden koulutus) olemme oppineet monia muita kiinalaisen lääketieteen alle kuuluvia hoitomuotoja, kuten akupainanta, kuppaus, moksibustio ja kiinalainen yrttilääketiede.

Yksi hoitokerta ei useinkaan riitä parantamaan vaivaasi. Jokainen reagoi akupunktioon eri tavalla. Jotkut ihmiset saavat välitöntä helpotusta yhden hoidon jälkeen, mutta he tarvitsevat muutaman lisää parantaakseen kehoa vielä enemmän. Toiset taas tarvitsevat muutaman hoitokerran ennen kuin alkavat saada helpotusta.

Voit varata ajan hoitoon helposti netistä.

KATSO VAPAAT AJAT TULEVILLE VIIKOLLE VARAUSKALENTERISTA.