Meridian Care

Hoidot

Akupunktio

Akupunktiohoito 60 min / 65 €

Akupunktiohoidoissa kehon akupisteitä stimuloidaan ohuilla, kertakäyttöisillä ja steriileillä neuloilla. Meridian Care -menetelmä perustuu perinteiseen kiinalaiseen akupunktioon ja meridiaanihoitoon. Akupunktiohoidosta voi olla apua kivun hoitoon, päänsärkyyn, migreeneihin, vatsavaivoihin, stressin ja unettomuuden hoitoon ja naisten vaivoihin.

Hoitosarjat: 3 kertaa = 180 € (60€/kerta).

Akuhoito ja bambuhieronta 75 min / 75 €

Hoidossa keskitytään ensin terveydellisiin vaivoihin ja pyritään palauttaamaan kehon ja mielen tasapaino stimuloimalla akupisteitä neuloilla, akupainannalla ja yrttihoidolla. Hoito voi sisältää guashaa ja muita tehostavia tekniikoita. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Akupunktion jälkeen rentouttava bambuhieronta lievittää jännitystä, antaa hyvän olon ja rennon mielen.

Hoitosarjat: 3 kertaa = 210 € (70€/kerta).

Oriental-kasvohoidot

Oriental-kasvohoito ja hieronta 60 min / 65 € (ei akupunktiota)

Tämä kasvohoito kohottaa kasvoja luonnollisesti ja tekee ihosta kimmoisamman sekä tehostaa verenkiertoa ja stimuloidaan nestekiertoa. Hoito auttaa kasvojen, purentalihasten ja pään alueen kireyteen ja jännitystiloihin sekä poskiontelotulehduksiin. Hoito alkaa rentouttavalla ylävartalon hieronnalla ja etenee kasvoihin ja päähän. Vaikutuksen voi huomata jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoidossa käytetään ekologisia suomalaisia tuotteita.

Oriental-kasvohoito ja akupunktio 75 min / 75 € (vartalon akupunktio)

Elinvoimaisuuden palauttaminen kasvoillesi ja iholle alkaa terveestä kehosta. Hoito alkaa vartalon akupunktiolla verenkierron aktivoimiseksi ja elimistön, kudosten ja solujen terveen toiminnan tehostamiseksi. Kun energiameridiaanit on avattu oikeita akupisteitä stimuloimalla, kasvojen ja pään aluetta käsitellään erilaisilla hierontatekniikoilla. Hoidon tuloksena verenkierto elpyy, ihon kimmoisuus lisääntyy ja tukokset, turvotus sekä näppylät vähenevät. Hoidettavan yleistila otetaan huomioon ennen hoidon aloittamista. Hoidossa käytetään ekologisia suomalaisia tuotteita. Hoitosarja: 3 kertaa = 210 € (70€/kerta).

Akupunktio hoidot Meridian Care Viikki

Lahjakortit

Lahjakortteja ja hoitopaketteja voi ostaa suoraan vastaanotolla tai tilata verkkokaupasta, jolloin maksun voi suorittaa etukäteen.

Kaikissa hoidoissa käytetään mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita. Hinnat sis. alv 24 %. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksu. 

Öljyhieronta

Hierontahoidot

Akuhieronta (lapsille ja aikuisille) 75 min / 75 €

Tässä hoidossa käytetään tehokkaita hierontatekniikoita ja akupisteitä tukosten, kivun ja säryn (akuutin tai kroonisen) poistamiseen. Hoito voidaan kohdistaa sinne missä kipu on. Hellävarainen hoito sopii hyvin myös nuorille ja lapsille esimerkiksi vatsakipujen, päänsärkyjen ja univaikeuksien hoitoon.

Annan myös vinkkejä vaivojen omatoimiseen hoitamiseen kotona.

Meridian Care niska- ja yläselkähieronta 60 min / 50 €

Rentouttava ja elvyttävä niskan ja yläselän alueen hieronta. Yhdistelmä klassista hierontaa, meridiaanihierontaa, akupainantaa, kuivakuppausta sekä guasha- ja lämmitystekniikoita. Hoitomenetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Perinteinen kiinalainen lämpö- ja öljyhieronta 75 min / 75 €

Tämä lempeä ja lämmin hoito lämmittää kehon meridiaaneja ja tasapainottaa yin-yangia. Hoidossa käsitellään tärkeitä akupisteitä akupainannan, öljyhieronnan ja lämpöterapian menetelmin. Hoito vahvistaa immuunijärjestelmää, ruoansulatusta ja suoliston toimintaa, lievittää lihaskipuja, lihaskramppeja, niveltenkipuja, stressiä ja unettomuutta sekä poistaa limaa, kylmyyttä ja nestettä vartalosta. Soveltuu erinomaisesti luonnolliseksi hoitokeinoksi heikosta/voimattomasta olosta tai toistuvasti flunssasta kärsiville tai naisille, jotka haluavat vahvistaa kehoaan ennen ja jälkeen synnytystä. Luonnonmukaiset ja laadukkaat öljyt valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Vyöhyketerapia, Käsi- ja jalkahieronta 75 min / 75 €

Tässä perinteisessä kiinalaisessa hoidossa pyritään palauttamaan kehon ja mielen tasapaino vaikuttamalla kehon eri osiin jalkapohjien, jalkojen ja käsien akupisteiden kautta. Käsien ja jalkojen akupisteet ovat tehokkaimpia kroonisten vaivojen hoidossa. Hoito sisältää myös jalkojen hieronnan polviin asti. Vyöhyketerapia tukee kehon hyvinvointia laajasti, sillä se aktivoi kehon oman puolustusjärjestelmän. Sopii erityisesti erilaisten kiputilojen, stressin, unettomuuden, mielialan, kuukautisvaivojen, päänsäryn, migreenin, vatsavaivojen, heikon verenkierron ja kylmien jalkojen hoitoon.

Meridian Care jalkahoito

Terveydellinen jalkojenhoito

Perus jalkojenhoito n. 60 min 57 €
Perushoito sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, pienten kovettumien poiston ja ihon siistimisen, rasvauksen ja hieronnan jalkateriin sekä oma hoidon ohjauksen.
Yksilölliset silikonortoosi 25-45 €
Korjaavat ja suojaavat yksilöllisesti valmistetut silikoniortoosit mm. vasaravarpaan ja vaivasenluun aiheuttamien asentomuutosten hoitoon. Miellyttävän tuntuinen, helppo huoltaa ja kestävä!

Voit varata ajan hoitoon helposti netistä.

Katso vapaat ajat tuleville viikolle varauskalenterista.

Vieritä ylös