Yhteistyössä Aura Sound Wellnessin kanssa

Lempeää joogaa ja äänimalja­rentoutusta

Meridian Care tarjoaa monipuolisen valikoiman joogatunteja ja äänirentoutushoitoja, jotka auttavat rentoutumaan ja vahvistumaan. Tutustu lempeään aamujoogaan, virkistävään äänimaljarentoutukseen ja muihin ainutlaatuisiin kokemuksiimme. Ilmoittaudu mukaan ja löydä tasapaino kehollesi ja mielellesi.

Lempeä aamujooga (Hatha) ke 7.45-8.45

Aamujoogassa lempeästi ja rauhallisesti herätellään ja avataan kehoa sekä mieltä. Kerätään energiaa suunnitelmien viimeistelyyn ja unelmien toteuttamiseen. Hatha joogatunnilla keskitytään erityisesti siihen, miltä asanat tuntuvat kehossa, ja miten oikeanlainen hengitystekniikka auttaa ja tukee liikettä. Tavoitteena on löytää tasapainoa, vahvistaa, sekä oppia ymmärtämään ja tuntemaan oman kehonsa mahdollisuudet ja haasteet. Tunnilla edetään rauhassa, joten se sopii niin aloittelijoille, että joogan polkua jo pitkään kulkeneille.

Katso kalenteri ja varaa paikkasi

Äänimaljajooga (Sound yoga) ti klo 17-18.30

Harjoitus perustuu Emily Hess ”Soundyoga” menetelmään. Joogatunnin rytmi on hidas ja rauhallinen, ja jokaiselle asanalle on riittävästi aikaa asettua kehoon. Jokainen osallistuja saa käyttöönsä oman PH® äänimaljan. Tunnilla kuuntelet, havainnoit ja hiljennyt. Äänimaljan tarkoitus on auttaa saavuttamaan mielen ja kehon tasapainoa ja rauhaa. Maljan ääniaallot kutsuvat kehoa vapauttamaan jännityksiä ja palauttamaan harhailevan mielen takaisin tähän hetkeen. Harjoitus on palauttava ja hyvinvointia edistävä.

Katso kalenteri ja varaa paikkasi

PH® Sointukylpy ja kehon avaus ti klo 19.00-20.00 

Sointukylpy on todella rentouttava ja antoisa kokemus, mikä on suunnattu ryhmille (myös yksilöille). Maljojen ja gongin rauhallinen äänimaailma ja voimakas värähtely ohjaa kehoa ja psyykettä rentoutumaan ja päästämään irti hektisestä arjesta. Menetelmä edistää hyvinvointia ja ehkäisee sekä lievittää stressiä. Tunnin alussa tehdään hengitysharjoituksia ja muutamia kehoa avaavia asanoita, jotta keho rentoutuisi nopeammin ja helpommin sointukylvyn aikana.

Katso kalenteri ja varaa paikkasi

Äänimaljarentoutus – hoidot ma 12.30-17.30, ti 11-14.30

Peter Hess® vibro-akustinen äänimaljarentoutus on menetelmä, jolla saadaan aikaan kokonaisvaltainen rentoutuminen hyödyntäen terapia äänimaljoja ja gongeja. Hoidon aikana ääniaaltojen värähtelyn ansiosta keho vaipuu syvään rentoutukseen. Se purkaa jännitystä ja stressiä, sekä vapauttaa sisäistä elinvoimaa. Erilaiset ja (PH® tuotannon hyväksymät) korkealaatuiset äänimaljat stimuloivat eri hermosoluyksikköjä ja keho vastaanottaa äänen sekä kuuloaistin, että kehotuntemuksen kautta. Lyhyesti: Äänimaljahieronta tukee, vahvistaa ja edistää ihmisen terveyttä.

Tule kokeilemaan äänimaljarentoutusta ja löydä oma sisäinen äänesi, herätä luovuutesi, ainutlaatuisuutesi sekä luottamus omaan olemukseesi. Äänimaljahieronta kestää 60 min, josta hieronnan osuus on noin 45 min ja 15 min alku- ja loppukeskustelu. Hoidossa ollaan vaatteet päällä, joten muista pukea yllesi mukavat vaatteet.

PH vibroakustinen äänimalja yksilörentoutus 79 €. Varaa aikasi äänimaljarentoutukseen: [email protected]


Tulevat joogatunnit – ilmoittaudu mukaan!

Varaa paikkasi tuleville jooga- ja sointukylpytunneille.

Kristina Grice

Aura Sound Wellness
Kristina on muusikko ja pedagogi, Hatha – ja Yin – joogan opettaja, sekä Peter Hess® äänimaljarentoutuksen ammatilainen. Näiden lisäksi hän on ”Soundyoga” by Emily Hess opettaja.
Lue lisää
– Tich Nhat Hanh