Katso video: Helppo tapa vahvistaa vastustuskykyä korvahieronnalla

Terveysvinkki sinulle: helppoa korvahierontaa

Katso alla oleva lyhyt video, jolla opit vahvistamaan vastustuskykyä helpolla korvahieronnalla, jota voit tehdä itse milloin vain!

Mitä korvat edustavat kiinalaisessa lääketieteessä?

Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä korva on suoraan tai epäsuorasti yhteydessä 12 meridiaaniin ja kehon elimeen, ja korvan stimulointi voi palauttaa Qi:n ja veren välisen tasapainon. Korva on ikään kuin mikrosysteemi, joka heijastaa terveyttämme ja jota voidaan käyttää kokonaisvaltaiseen hoitoon. Korva-akupunktio voi olla osa koko kehon akupunktiota tai sitä voidaan käyttää hoitona yksinään.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Chantal Hellevig

Chantal Hellevig

Olen akupunktioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Valviran rekisteröimä jalkahoitaja. Opiskelin kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa ja lisäksi olen kartuttanut osaamistani Suomessa, Kiinassa, Singaporessa ja Taiwanissa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa.

Lisää artikkeleita

Akupunkio ja meridiaanit
Akupunktio

Akupunktiosta apua hormonaaliseen epätasapainoon

Hormonaalinen epätasapaino on tila, joka voi esiintyä molemmilla sukupuolilla, eikä se katso ikää. Hormoonien epätasapainotilaan voi liittyä energiavajetta, heikentynyt libido, hedelmättömyys, epäsäännölliset kuukautiskierrot, mielialan vaihtelut tai jopa kasvun heikkeneminen lapsilla.

Lue lisää »
Itsehoito

Rentouttavaa akupainantaa piikkimatolla

Akupainantapiikkimatto ja -tyyny edistävät rentoutumista ja hyvinvointia Piikkimaton ja -tyynyn teho ja toiminta perustuvat munaiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, sillä niin matossa kuin tyynyssäkin on useita pieniä akupainantapiikkejä, jotka parantavat testatusti kehon

Lue lisää »

Voit varata ajan hoitoon helposti netistä.

Katso vapaat ajat tuleville viikolle varauskalenterista.

Tutustu tuotteisiin

Vieritä ylös