Meridian Care Acupuncture & Wellness Spa

Tietoa Meridian Caresta

Terveysongelmien ja kivun ei pitäisi määrittää elämääsi. Meridian Care on olemassa hyvinvointisi ja terveytesi tueksi. Tarjoamme sinun tarpeisiisi räätälöityjä akupunktio-, kiinalaisen lääketieteen ja hierontahoitoja, jotka tukevat kehosi parantavaa voimaa.

Meridian care akupunktio ja hieronta

Hyvinvointisi ja terveytesi tukena

Meridian Care -hoitolat sijaitsevat Helsingin sydämessä, Ullanlinnassa ja Viikissä. Yhdistämme vuosisatojen viisauden nykypäivän asiantuntemukseen tarjoten laajan valikoiman hoitoja. Olemme lähelläsi, tulitpa Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta. Aloita matkasi parempaan terveyteen varaamalla hoitoaikasi verkossa.

Hoidot

Tutustu akupunktio- ja hierontavalikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivin hoito.

Sijainnit

Löydät meidät Ullanlinnasta ja Viikistä. Molemmat hoitolat ovat helposti saavutettavissa.

Ajanvaraus

Aseta hyvinvointisi etusijalle. Varaa aika ja anna meidän auttaa sinua kohti kokonaisvaltaista paranemista.

Yhdistämme ajattoman ja modernin hyvinvoinnin

Tutustu tapaamme yhdistää perinteiset ja nykyaikaiset hoitomenetelmät.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Hoitojen ydin on yksilössä. Keskitymme hoitamaan oireiden lisäksi myös niiden syitä.

Perinteiset ja modernit menetelmät

Yhdistämme perinteisen kiinalaisen lääketieteen tekniikat ja länsimaisen hoitotiedon tuoden yhteen molempien parhaat puolet.

Henkilökohtainen hoito

Räätälöimme hoidot jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Integroitu terveydenhoito

Akupunktiolla voi tukea kehon valmiutta mm. lapsettomuushoitoihin. Tarjoamme myös ruokavalio- ja elmäntapavinkkejä osana kokonaisvaltaisia hoitojamme.

Vihreä ja eettinen

Kierrätämme ja käytämme kierrätettyjä, eettisiä ja kestäviä materiaaleja aina kun mahdollista.

Luonnolliset valinnat

Käytämme vain laadukkaita ja mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita, joissa ei ole tarpeettomia säilöntäaineita, synteettisia väriaineita tai hajusteita.

Tutustu tiimiimme

Meridian Caren ammattilaiset ovat omistautuneet hyvinvoinnillesi.

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija

Chantal Hellevig-Lai Lam

Chantal on koulutettu ja kokenut akupunktiohoitaja, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, Valviran rekisteröimä jalkahoitaja ja FinnAcu ry:n hallituksen jäsen.

Chantalin isänpuoleinen suku on kotoisin Kantonin Kiinasta, jossa hänen 7-vuotiset kiinalaisen lääketieteen opintonsa alkoivat yli 20 vuotta sitten. Chantal on syventänyt osaamistaan lisäkoulutuksilla Singaporessa, Malesiassa, Taiwanissa, Japanissa ja Yhdysvalloissa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa. Chantal on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ja integroituun naisten terveyden hoitoon.

Vastaanotolle on helppo tulla kaikkialta Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla. Ajan voit varata kätevästi ajanvarauskalenteristani.

Chantal Hellevig hoitamassa
Koulutettu hieroja

Noj Louis

Olen on ranskalainen, Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja. Ennen Suomeen muuttamistani asuin Aasiassa noin 15 vuotta. Intohimoni on yhdistää vaikutteita ja tekniikoita kaikkialta maailmasta ja integroida niitä omaan hierontaani.

Hieronta on minulle taidetta ja se näkyy ymmärryksessäni anatomiasta ja erilaisten hierontatekniikoiden hyödyntämisessä. Uskon jatkuvaan oppimiseen ja itseni kasvattamiseen vuorovaikutuksessa hoidettavieni kanssa.

Nautin päivittäin siitä, että saan tarjota räätälöityjä ja tehokkaita hoitoja, jotka stimuloivat aisteja ja vastaavat asiakkaideni yksilöllisiin tarpeisiin.

Voit varata hoidon ajanvarauskalenteristani.

Artikkelit

Ajankohtaista

Löydä itsehoitovinkkejä, ajankohtaisia artikkeleita ja tietoa akupunktiosta ja meridiaanihoidoista.

“Tuhannen mailin matka alkaa yhdellä askeleella.”

– Lao-tzu