Angelica Ardent -yrttiöljy – naisten hyvinvointia tukemaan

Eteerisessä öljyssä nimeltä Angelica Ardent käytetään aromaattisten kukkakasvien sukuun kuuluvaa Angelica Sinensis (dang gui) -yrttiä. Tämä Kiinan, Japanin ja Korean viileissä vuoristoissa kasvava, hieman porkkanaa muistuttava kasvi on ollut käytössä naisten hedelmällisyyttä lisäävänä tekijänä, ja on ollut tärkeä ainesosa naisten gynekologisisten vaivojen hoidossa kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosia. 

Angelica Ardent -öljyssä oleva Angelica Sinensis parantaa ja tukee tervettä verenkiertoa erityisesti vatsan ja lantion alueella. Öljyä käytetään myös ylläpitämään kuukautisten tasapainoa, rikastuttamaan verta, edistämään verenkiertoa ja hoitamaan veren vajaatoimintaa sekä kuukautisten häiriöitä, kuten epäsäännöllisiä kuukautisia. Angelica Ardent -öljyllä on myös rauhoittava ja rentouttava vaikutus, jonka vuoksi sitä käytetään myös lievittämään kipua tai esimerkiksi vaihdevuosien aikaan. 

Käytä Angelica Ardent -öljyä näin

Tämä öljy parantaa tehokkaasti kehon verenkiertoa ja onkin sopiva käytettäväksi esimerkiksi kylminä päivinä lämmittämään koko kehoa. Öljyn tehoa voi lisätä käyttämällä sitä akupunktiohieronnan tai -painannan aikana, jolloin se lievittää esimerkiksi epäsäännöllisiä kuukautisia ja kuukautisten ajan vatsakipuja ja -kramppeja. Angelica Ardent -öljy parantaa myös hedelmällisyyttä, verenkiertoa ja rauhoittaa tiheän virtsaamisen tarvetta. Yrttiöljyä käytetään lisäksi tinnitukseen, hiustenlähtöön sekä osteoporoosin hoitoon. 

Angelika Ardent -yrttiöljy Avitalta

Angelica Ardent -öljyn ainesosat 

Angelica Ardent -yrttiöljy sisältää myös muita yrttejä ja öljyjä, kuten jojobaa, sitchianinliperiä (Rhizoma Ligustici Chuanxiong), davanaa, helokkiöljyä ja muita yrttejä. Helokkiöljy lieventää muun muassa PMS-oireita, joita jotkut kokevat ennen kuukautisia. Öljy vahvistaa ja tasapainottaa munuaisen ja virtsarakon meridiaaneja, jotka ovat kiinalaisen lääketieteen mukaan tärkeitä lisääntymisen kannalta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Chantal Hellevig

Chantal Hellevig

Olen akupunktioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Valviran rekisteröimä jalkahoitaja. Opiskelin kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa ja lisäksi olen kartuttanut osaamistani Suomessa, Kiinassa, Singaporessa ja Taiwanissa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa.

Lisää artikkeleita

Akupunkio ja meridiaanit
Akupunktio

Akupunktiosta apua hormonaaliseen epätasapainoon

Hormonaalinen epätasapaino on tila, joka voi esiintyä molemmilla sukupuolilla, eikä se katso ikää. Hormoonien epätasapainotilaan voi liittyä energiavajetta, heikentynyt libido, hedelmättömyys, epäsäännölliset kuukautiskierrot, mielialan vaihtelut tai jopa kasvun heikkeneminen lapsilla.

Lue lisää »
Itsehoito

Rentouttavaa akupainantaa piikkimatolla

Akupainantapiikkimatto ja -tyyny edistävät rentoutumista ja hyvinvointia Piikkimaton ja -tyynyn teho ja toiminta perustuvat munaiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, sillä niin matossa kuin tyynyssäkin on useita pieniä akupainantapiikkejä, jotka parantavat testatusti kehon

Lue lisää »
Avita-yrttiöljyt

Stressittömämpi ja kokonaisvaltaisempi hyvinvointi

Oletko kuullut eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksesta terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä? Avitan yrttiöljyt ovat täysin luonnonmukaisia ja niiden avulla tehostetaan meridiaanihoidon vaikutuksia. Asiakkaat kuvailevat oloaan hoidon jälkeen hyväksi, rentoutuneeksi ja

Lue lisää »

Voit varata ajan hoitoon helposti netistä.

Katso vapaat ajat tuleville viikolle varauskalenterista.

Vieritä ylös