Työpajat

Ota hyvinvointisi omiin käsiisi

Järjestämme erilaisia työpajoja oman hyvinvoinnin lisäämiseen ja ylläpitämiseen verkko- ja lähikursseina. Meridian Care -työpajat ovat helppo tapa opiskella itsehoidoksi tarkoitettuja kiinalaisen lääketieteen akupainantamenetelmiä sekä hoitoa tehostavien, kiinalaisen lääketieteen yrttiöljyjen käyttöä. Terveyttä ylläpitävän itsehoidon ansiosta sinun on mahdollista vähentää mm. synteettisten lääkkeiden, kuten antibioottien käyttöä ja tämän myötä minimoida lääkkeiden haitallisia, pitkäaikaisia sivuvaikutuksia. 

Read about the workshops in English here.

Meridian Care työpajat

Meridian Care -työpajat ovat erittäin käytännönläheinen oppimissarja, jossa käydään läpi meridiaaniterapiaa sekä tekniikoita akupainanta- ja guasha-hoidoista hyödyntäen kasviperäisiä öljyjä. Työpajat ovat hauskoja ja interaktiivisia, ja pääsetkin harjoittelemaan hoitoja käytänössä jo kurssitapaamisissa. Ennen kurssia voit ostaa Vital Meridian -öljyä verkkokaupastamme, jotta käytössäsi on öljy jo kurssin alkaessa. Öljy sisältää yli 20 luonnollisesti kasvatettua yrttiä, ja öljyä voi turvallisesti käyttää akupunktiopainantaan koko perheelle monia vaivoja helpottamaan. Kurssilla opit terveydenhoidon taitoja, joilla ylläpidät terveyttäsi ja ennaltaehkäiset vaivoja vauvasta vaariin. Tutustu työpajoihimme tarkemmin alla olevien kuvausten kautta.


Tulevat työpajat – ilmoittaudu mukaan!

Työpajojen opetuskieli on pääosin englanti, mutta esitys ja materiaalit ovat saatavilla suomeksi. (The workshops are mainly in English but the presenation materials are also available in Finnish.)

Tulevat työpajat ilmoitetaan tässä.


Hyvinvointityöpaja – ihan kaikille

Tässä työpajassa opit toimivia tapoja hoitaa flunssaa, kuumetta ja yskää kotona tehokkailla itsehoitomenetelmillä. Näillä keinoilla voit heti auttaa itseäsi ja perheenjäseniä flunssan iskiessä. Opit huoltamaan hengityselimistöä ja tuomaan lisää elinvoimaa vahvistamalla keuhkojen, paksusuolen, munuaisen ja virtsarakon meridiaaneja.

Hyvinvointityöpaja sopii kaikille, jotka haluavat buustata päivittäistä jaksamista ja elinvoimaisuutta. Lisäksi opit tekniikoita, joilla voit lievittää tyypillisiä naisten vaivoja ja hormoniepätasapainoa sekä vahvistamaan energistä oloa ja vähentämään väsymystä.

Online-työpajassa näytän tekniikat käytännössä ja voit harjoitella samalla. Kannustan harjoittelemaan yhdessä reaaliajassa, ja käsittelemme myös kaikki kysymykset reaaliajassa.
Fyysisessä työpajassa pääset harjoitelemaan tekniikoita pienessä ryhmässä yhdessä opettajan kanssa.

Puhdistava työpaja – Detox

Tässä työpajassa keskitymme vahvistamaan ruoansulatuskanavaa sekä detox-järjestelmäämme, joka käsittää maksan, sappirakon, vatsan ja pernan meridiaanit. Nykyaikaiset elämäntavat ja ruokailutottumukset edellyttävät, että ruoansulatusjärjestelmämme on huippukunnossa ja että se puhdistaa luonnollisesti kehoomme tulevat myrkyt. 

Kurssilla opit muun muassa vahvistamaan maksan toimintaa, jonka ansiosta maksa suodattaa epäpuhtauksia paremmin. Kerromme myös, millä tavalla voit parantaa immuniteettia ja tehostaa ruuansulatuskanavaa, jotta ravintoaineet imeytyvät paremmin. Lisäksi käymme läpi, miten lievitetään ruoansulatushäiriöitä, kuten ummetusta, vatsan turvotusta tai ripulia. Kurssilla opit myös tekniikoita, joilla voi lieventää ja ehkäistä diabetesta, maksasairauksia, maksan suurentumista, maksakirroosia, sappirakon oireilua, verenpaineen epätasapainoa ja korkeaa kolesterolia. Tutustumme myös, miten niveltulehdusta, -kipua ja reumaa hoidetaan. 

Rentouttava työpaja – stressi pois

Tämä työpaja antaa sinulle täyden työkalupakin meridiaanihierontaan akupainanta- ja guasha-tekniikoilla. Käytämme työpajassa myös perinteisiä kiinalaisia kasviperäisiä öljyjä, joilla lievität stressin oireita tehokkaasti. Opit tehokkaita keinoja ja taitoja hallita stressiä, mutta myös sitä, kuinka stressin aiheuttamia terveysongelmia voi lieventää kotikonstein. Kurssin oppien avulla voi nauttia aktiivisestalämästä ilman stressin tuomia sivuvaikutuksia.

Pitkäaikaisesta stressistä johtuvia vaivoja ovat muun muassa jäykkä ja kivulias niska sekä olkapäiden alue, mutta myös sydämentykytykset. Monia vaivaa lisäksi krooninen, pitkittynyt päänsärky, iho-oireet ja uniongelmat, kuten herääminen keskellä yötä, jonka jälkeen unen saanti voi olla vaikeaa. Myös ruoansulatusjärjestelmä reagoi stressiin aiheuttaen epätavallista vatsan toimintaa. Jotkut kokevat pahoinvointia ja mielialan vaihteluja. Stressi saattaa esiintyä myös lisääntyneinä PMS-oireina, jatkuvana väsymyksenä, kykenemättömyytenä keskittymään ja huonona muistina.

Lievitä stressiä, rentoudu ja rauhoitu. Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat tunnistaa sekä lieventää stressin oireita omassa elämässään. Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat tunnistaa ja lieventää stressin oireita omassa elämässään sekä löytää apua sen aiheuttamiin vaivoihin.

Hyvinvointityöpaja – erityisesti naisille

Tässä hyvinvointityöpajassa keskitytään erityisesti naisten hyvinvointiin ja terveyden ylläpitämiseen. Käymme läpi naisten hyvään energiaan ja elinvoimaan vaikuttavia tekijöitä ja tekniikoita, joilla tehostat omaa positiivista energiaa.

Kurssilla hyödynnetään akupunktiopainannan lisäksi guasha-tekniikoita, ja hoitoa tehostetaan kasviperäisillä kiinalaisen lääketieteen yrttiöljyillä. Työpajassa keskitytään naisten ruoansulatuskanavan sekä decolte- ja rintojen alueen hyvinvointiin, ja voit osallistua kurssille, vaikka sinulla on epänormaaleja solu- tai kudosmuutoksia, rintasyöpä tai rintakyhmy. Käymme läpi, miten rintojen hyvinvointia ja terveyttä voi tukea. Lisäksi kurssilla syvennytään keinoihin, joilla voit pitää vatsan alueen sekä reidet ja jalat hyvinvoivina. Opiskelemme myös, miten kasvojen alueen hyvinvointia tuetaan.

Kasvojen rentoutustyöpaja

Tämä työpaja keskittyy kaikkiin sisäelinten hoitoon stimuloimalla kasvojen refleksivyöhykkeitä. Stressin ja väsymyksen piirteitä kasvoilla on mahdollista lieventää kasvojen refleksialueiden hoidolla, jossa yhdistetään ikivanhat guasha-perinteet nykyaikaisiin kasviperäisiin öljyihin. Sisäinen hyvinvointi heijastuu kasvoihin.

Kurssilla opit ainutlaatuisia kasvojen hierontatekniikoita, joilla virkistät kasvojesi ihoa ja tehostat sisäelinten terveyttä. Hoito tekee kasvoille välittömän, luonnollisen kasvojenkohotuksen leuan ja poskien alueelle. Se vaikuttaa myös positiivisesti silmänympärysalueen ja otsan juonteisiin sekä vähentää tummia silmänalusia.

Tämä työpajan opit soveltuvat stressin, päänsäryn sekä vaihdevuosioireiden hillitsemiseen. Jos kärsit epäsäännöllisestä verenpaineesta, silmien väsymyksestä, huonosta näöstä, tinnituksesta, korvatulehduksesta tai jos sinulla on halvausoireita, on kurssin opeista apua myös näiden oireiden lievittämisessä.

Tulevat työpajat – ilmoittaudu mukaan!

Tulevat työpajat ilmoitetaan tässä.

Asiakaskokemuksia