Väsynyt, stressaantunut vai TARVITSEtKO HENGÄHDYSTAUKOA?

Löydä hieronnan rentouttava voima

Kehosi ansaitsee hetken aitoa rentoutusta, joka poistaa kiireet, jännityksen ja stressin. Koe Meridian Caren monipuolinen ja aistit täyttävä hierontavalikoima, jossa yhdistyvät aasialaiset ja ranskalaiset vaikutteet.

Kesäkuun erikoistarjous

Selkä- ja hartiahieronta 60 min 72 €

Vapauta stressi ja jumit hartioista ja selästä rentouttavalla Dos et épaules -hieronnalla. Varattavissa hoitona tai lahjakorttina, joka on voimassa 6 kuukautta.

Normaali hinta 90 €. Tarjous voimassa 30.6.2024 saakka.

Tutustu hierontoihimme

Valitse tarpeisiisi sopiva hierontahoito tai hemmottele itseäsi aistit täyttävällä kokemuksella.

Arjen kiireet ja työ johtavat usein stressin ja jännityksen kertymiseen, erityisesti niskaan ja hartioihin. Tämä hieronta on kohdistettu erityisesti niille alueille, jotka tarjoavat rentoutumista ja helpotusta. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi istumatyötä tekeville!

Hinta: 45 min 65 €

Selkä-, olkapää-, käsivarsi- ja ylävartalohieronta, joka helpottaa ja avaa kaikkia päivittäisen elämän aiheuttamia jännityksiä ja jumeja. 30 minuutin selkä- ja hartiahieronta saatavilla lisähoitona minkä tahansa muun hoidon yhteydessä.

Hinta:
30 min 50 €
60 min 90 € 72 €

Tarjoushinta voimassa 30.6.2024 saakka.

Jalkojen ja jalkapohjien hieronta, joka saa jalat tuntumaan keveiltä ja rentoutuneilta.
30 minuutin jalkahieronta saatavilla lisähoitona minkä tahansa muun hoidon yhteydessä.

Hinta:
30 min 50 €
60 min 95 €

Pään ja kasvojen hieronta, joka hälventää kaiken henkisen stressin ja auttaa myös purentalihasten oireiden, kuten jumien ja jännitysten, hoitamisessa.

30 minuutin pää- ja kasvohieronta saatavilla lisähoitona minkä tahansa muun hoidon yhteydessä.

Hinta:
30 min 45 €
60 min 85 €

Hieronnan syvät painallukset ja venytystekniikat perustuvat aasialaiseen perinteeseen. Pala Thaimaata suomalaisella maaperällä.

Hinta:
60 min 90 €
90 min 135 €

Tämä raskausajan hieronta on omistettu odottaville äideille, korostaen luvatun ilon arvokkuutta. Vain yli 3 kuukauden raskauksille.

Hinta:
60 min 90 €
90 min 135 €

Décolleté eli dekolteen hieronta on luotu juhlistamaan naisten voimaa. Tämä hieronta on omistettu kaikille naisille ja transnaisille. Hieronta toteutetaan suurimmalla kunnioituksella yksityisyyttäsi kohtaan.

30 minuutin décolleté saatavilla lisähoitona minkä tahansa muun hoidon yhteydessä.

Hinta:
30 min 50 €
60 min 95 €

Rentouttava kokemus, joka vetoaa aisteihisi ja lievittää stressiä. Aromaattisessa hieronnassa käytetään kevyitä ja keskivahvoja otteita.

Hinta:
60 min 90 €
90 min 135 €

Koe täysin räätälöity hetki, jossa jokainen yksityiskohta on sinun valintasi. Anna musiikin viedä sinut toiseen maailmaan, valitse eteerinen öljy, joka rauhoittaa mieltäsi ja kehoasi. Nauti hieronnan voimasta juuri niin kuin haluat. Jokainen hoito on ainutlaatuinen, täydellisesti mukautettu toiveidesi mukaan. Ainutlaatuinen Meridian Care -kokemus.

Hinta:
60 min 110 €
90 min 165 €

Rentouttava kokemus, joka ravitsee ihoasi ja jättää sen ihanasti kookoksen tuoksuiseksi.

Hinta:
60 min 100 €
90 min 150 €

Bambuhieronta rentouttaa ja avaa lihakset ja jumit syvältä bambukeppien pehmeän ja lämpimän rullauksen avulla. Tämä hieronta edistää verenkiertoa ja tarjoaa syvän rentoutumisen ja hyvinvoinnin tunteen.

Bambuhieronta on uusi ja miellyttävä tapa lievittää stressiä, lihasjännitystä ja stimuloida energian virtausta, mikä tekee siitä virkistävän kokemuksen sekä keholle että mielelle.

Hinta:
60 min 110 €

Ainutlaatuinen yhdistelmä tekniikoita Suomesta, Ranskasta ja Thaimaasta. Energisoiva hieronta, joka yhdistää kolmen maailman vahvuudet.

Hinta:
90 min 145 €
120 min 195 €

Kuumat kivet lievittävät luonnollisesti kipuja, ahdistusta ja jännityksiä ja auttavat saavuttamaan syvimmän rentoutumisen tilan.

Hinta:
60 min 105 €
90 min 155 €

(Huomaa, että 30 minuutin décolleté, visage intégral, dos et épaules ja jambes légères hierontaa ei voi varata erikseen verkossa, mutta voit lisätä mihin tahansa 60 tai 90 minuutin hierontaan vastaanotolla.)

Arvosteluja hoidoistaMME

Asiakkaat kertovat

Alla voit lukea asiakkaidemme kokemuksia hoidoistamme.

Varaa aika

Haluatko pidemmän hieronnan? Valitse Päivä ja aika -vaiheessa palvelun kesto.

Jos varauskalenteri ei lataudu heti, paina alla olevaa painiketta.

Hinnat sis. alv 24 %. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitamme varatun hoidon hinnan. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksut. Hierontahoidot voi myös maksaa Smartumin, ePassin ja Edenredin hyvinvointieduilla. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Koe ainutlaatuiset Meridian Care -hieronnat

Meridian Caren tehtävänä on tukea hyvinvointiasi ja terveyttäsi ja auttaa sinua elämään ilman rajoituksia. Hierontamme keskittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ei pelkästään fyysisen olon parantamiseen. Jokainen hieronta on matka – rauhallinen irtiotto arjen rutiineistasi.

Keskellä kaupunkia, sinua varten

Sijaitsemme Ullanlinnan sydämessä osoitteessa Kapteeninkatu 16, joten meille on helppo tulla kotoa, työpaikalta tai vaikka kauppojen jälkeen. Perille pääset helposti raitiovaunulla, keskustassa kävellen ja myös autolla. Parkkipaikkoja on kadunvarrella.

Kun astut ovestamme sisään, sinua tervehtii rauhallinen ja levollinen tunnelma, joka jättää kaupungin melun taaksesi. Palvelumme ovat esteettömästi saatavilla katutasossa. Toivotamme sinut tervetulleeksi sekä arkena että viikonloppuna.

Koulutettu hieroja

Noj Louis

Olen ranskalainen, Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja. Ennen Suomeen muuttamistani asuin Aasiassa noin 15 vuotta. Intohimoni on yhdistää vaikutteita ja tekniikoita kaikkialta maailmasta ja integroida niitä omaan hierontaani.

Hieronta on minulle taidetta ja se näkyy ymmärryksessäni anatomiasta ja erilaisten hierontatekniikoiden hyödyntämisessä. Uskon jatkuvaan oppimiseen ja itseni kasvattamiseen vuorovaikutuksessa hoidettavieni kanssa.

Nautin päivittäin siitä, että saan tarjota räätälöityjä ja tehokkaita hoitoja, jotka stimuloivat aisteja ja vastaavat asiakkaideni yksilöllisiin tarpeisiin.

Anna lahjaksi hyvinvointia, rentoutumista ja parempaa oloa. Hoitolahjakortti on täydellinen lahja, jolla ilahdutat ystävääsi tai lähimmäistäsi.

Lahjakortit saatavilla verkkokaupassa ja Meridian Care -hoitoloissa.