Väsynyt, stressaantunut vai TARVITSEtKO HENGÄHDYSTAUKOA?

Löydä hieronnan rentouttava voima

Arki tuo mukanaan kiireitä, jännityksiä ja stressiä. Kehosi ansaitsee hetken aitoa rentoutusta. Koe sinulle yksilöllisesti räätälöity hieronta.

Syyskuun erikoistarjous

Saat 20 % alennuksen ensimmäisestä hieronnastasi.

Ullanlinnan Wellness Span avaamisen kunniaksi – varaa hieronta ja nauti 20% alennuksesta koodilla SYYS20UUSI.

Tutustu hierontoihimme

Valitse tarpeisiisi sopiva hierontahoito tai hemmottele itseäsi aistit täyttävällä kokemuksella.

Rentouttava kokemus, joka vetoaa aisteihisi ja lievittää stressiä. Aromaattisessa hieronnassa käytetään kevyitä ja keskivahvoja otteita.

Hinta: 95 € / 145 €

Ainutlaatuinen yhdistelmä tekniikoita Suomesta, Ranskasta ja Thaimaasta. Energisoiva hieronta, joka yhdistää kolmen maailman vahvuudet.

Hinta: 150 € / 205 €

Rentouttava kokemus, joka ravitsee ihoasi ja jättää sen ihanasti kookoksen tuoksuiseksi.

Hinta: 105 € / 155 €

Décolleté eli dekolteen hieronta on luotu juhlistamaan naisten voimaa. Tämä hieronta on omistettu kaikille naisille ja transnaisille. Hieronta toteutetaan suurimmalla kunnioituksella yksityisyyttäsi kohtaan.

30 minuutin décolleté saatavilla lisähoitona minkä tahansa muun hoidon yhteydessä.

Hinta: 50 € / 100 €

Pään ja kasvojen hieronta, joka hälventää kaiken henkisen stressin.
30 minuutin pää- ja kasvohieronta saatavilla lisähoitona minkä tahansa muun hoidon yhteydessä.

Hinta: 45 € / 90 €

Selkä-, olkapää-, käsivarsi- ja ylävartalohieronta, joka helpottaa ja avaa kaikkia päivittäisen elämän aiheuttamia jännityksiä ja jumeja. 30 minuutin selkä- ja hartiahieronta saatavilla lisähoitona minkä tahansa muun hoidon yhteydessä.

Hinta: 50 € / 95 €

Jalkojen ja jalkapohjien hieronta, joka saa jalat tuntumaan keveiltä ja rentoutuneilta.
30 minuutin jalkahieronta saatavilla lisähoitona minkä tahansa muun hoidon yhteydessä.

Hinta: 50 € / 100 €

Hieronnan syvät painallukset ja venytystekniikat perustuvat aasialaiseen perinteeseen. Pala Thaimaata suomalaisella maaperällä.

Hinta: 95 € / 145 €

Kuumat kivet lievittävät luonnollisesti kipuja, ahdistusta ja jännityksiä ja auttavat saavuttamaan syvimmän rentoutumisen tilan.

Hinta: 110 € / 165 €

Tämä raskausajan hieronta on omistettu odottaville äideille, korostaen luvatun ilon arvokkuutta. Vain yli 3 kuukauden raskauksille.

Hinta: 95 € / 145€

Räätälöity hieronta, jossa valinnat ovat täysin sinun. Öljy, musiikki, otteen voimakkuus. Ainutlaatuinen Meridian Care -kokemus.

HInta: 115 € / 170 €

(Huomaa, että 30 minuutin décolleté, visage intégral, dos et épaules ja jambes légères hierontaa ei voi varata erikseen verkossa, mutta voit lisätä mihin tahansa 60 tai 90 minuutin hierontaan vastaanotolla.)

Arvosteluja hoidoistaMME

Asiakkaat kertovat

Alla voit lukea asiakkaidemme kokemuksia hoidoistamme.

Varaa aika

Nyt 20% alennus ensimmäisestä hieronnastasi koodilla SYYS20UUSI.
Haluatko pidemmän hieronnan? Valitse Päivä ja aika -vaiheessa palvelun kesto.

Jos varauskalenteri ei lataudu heti, paina alla olevaa painiketta.

Hinnat sis. alv 24 %. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitamme varatun hoidon hinnan. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksut. Hierontahoidot voi myös maksaa Smartumin, ePassin ja Edenredin hyvinvointieduilla. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Koe ainutlaatuiset Meridian Care -hieronnat

Meridian Caren tehtävänä on tukea hyvinvointiasi ja terveyttäsi ja auttaa sinua elämään ilman rajoituksia. Hierontamme keskittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ei pelkästään fyysisen olon parantamiseen. Jokainen hieronta on matka – rauhallinen irtiotto arjen rutiineistasi.

Keskellä kaupunkia, sinua varten

Sijaitsemme Ullanlinnan sydämessä osoitteessa Kapteeninkatu 16, joten meille on helppo tulla kotoa, työpaikalta tai vaikka kauppojen jälkeen. Perille pääset helposti raitiovaunulla, keskustassa kävellen ja myös autolla. Parkkipaikkoja on kadunvarrella.

Kun astut ovestamme sisään, sinua tervehtii rauhallinen ja levollinen tunnelma, joka jättää kaupungin melun taaksesi. Palvelumme ovat esteettömästi saatavilla katutasossa. Toivotamme sinut tervetulleeksi sekä arkena että viikonloppuna.

Hieroja, Praticienne agréée

Noj Louis

Olen ranskalainen hieroja, ja ennen Suomeen muuttamistani asuin Aasiassa noin 15 vuotta. Intohimoni on yhdistää vaikutteita ja tekniikoita kaikkialta maailmasta ja integroida niitä omaan hierontaani.

Hieronta on minulle taidetta ja se näkyy ymmärryksessäni anatomiasta ja erilaisten hierontatekniikoiden hyödyntämisessä. Uskon jatkuvaan oppimiseen ja itseni kasvattamiseen vuorovaikutuksessa hoidettavieni kanssa.

Nautin päivittäin siitä, että saan tarjota räätälöityjä ja tehokkaita hoitoja, jotka stimuloivat aisteja ja vastaavat asiakkaideni yksilöllisiin tarpeisiin.

Varaa hieronta verkossa ja aloita matkasi kohti täydellistä rentoutumista. Uusille asiakkaille 20% alennus syyskuun ajan.*

Tarjous koskee ensimmäistä hierontahoitoasi Ullanlinnan hoitolassa. Tarjous voimassa 30.9.2023 asti.