Haittaako pitkittynyt kipu tai jokin muu vaiva?

Akupunktiosta on apua moneen vaivaan

Kivun tai pitkittyneen vaivan kanssa elämisen ei tarvitse olla normaalia. Aloita matkasi parempaan terveyteen varaamalla aika akupunktiohoitoon.

Vaikuttavatko nämä haasteet hyvinvointiisi?

Yleinen hyvinvointi ja väsymys

Paranna unenlaatuasi, mielialaasi ja jaksamista elimistöä ja hermostoa tasapainottamalla.

KIvun hallinta

Olipa kyse selkäkivusta tai kyynärpään jäykkyydestä, palauta liikkumiskykysi ja elä vailla kipua.

Stressi ja ahdistus

Palauta elimistösi sisäinen tasapaino ja poista stressiä aiheuttavat tukokset.

Hedelmällisyys ja naisten vaivat

Tue kehosi luontaista toimintaa. Akupunktio voi tukea kehon valmiutta raskauden ja lapsettomuushoitojen kaikissa vaiheissa. Löydä apua myös pahoinvointiin ja kuukautiskipuihin.

Migreenit ja päänsäryt

Käsittelemme migreenien ja toistuvien päänsärkyjen juurisyitä erityishoidoillamme.

Ruoansulatusongelmat

Kehosi oma parannusmekanismi voi lievittää ärtyneen suolen oireita, vatsakipua, turvotusta ja närästystä.

Löydä akupunktion voima Meridian Carella

Koulutetun ammattilaisen käsissä akupunktio tarjoaa enemmän kuin vain kivunlievitystä. Koe helpotusta moniin ongelmiin, kuten akuuttiin ja krooniseen kipuun, stressiin, päänsärkyyn, ruoansulatusongelmiin, unettomuuteen ja hedelmällisyyteen liittyviin huoliin. Olemme täällä hyvinvointisi ja terveytesi tueksi.

Hoidot ja hinnat

Varaa aika verkossa. Hoito maksetaan vastaanotolla. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay, korttimaksut ja lahjakortit. Hyvinvointihoidot voi myös maksaa Smartumin, ePassin ja Edenredin hyvinvointieduilla.

Meridian Caressa hoidot räätälöidään yksilöllisesti vaivan tai ongelman juurisyyn löytämiseksi ja korjaamiseksi. Yhdistämme kieli- ja pulssidiagnoosin ja valitsemme sopivat hoitomenetelmät saadaksemme tehokkaita tuloksia. Jokaisella on oma yksilöllinen hoitosuunnitelmansa, vaikka oireet olisivatkin samat.

Koulutetut kiinalaisen lääketieteen asiantuntijat hoitavat vasta kuunneltuaan ja tarkastettuaan, mitä pulssillasi ja kielelläsi on sanottavaa, sillä ne ovat kuin ikkuna kehon sisäelimiin. Meridian Care -hoitolassa hoidamme kaikenikäisiä, lapsista vanhuksiin ja tietenkin myös raskaana olevia naisia.

Akupunktiohoidoissa kehon akupisteitä stimuloidaan ohuilla, kertakäyttöisillä ja steriileillä neuloilla. Akupunktiosta voi olla apua melkein kaikkeen kivun hoidosta, päänsärkyihin, migreeneihin, vatsavaivoihin, stressin ja unettomuuden hoitoon sekä naisten ja miesten vaivoihin.

Kiinalaisen lääketieteen hoidot

Tämä hoito on tarkoitettu kaikille, jotka tulevat ensimmäistä kertaa akupunktiohoitoon minkä tahansa terveysongelman vuoksi. Sisältää konsultaation ja räätälöidyn hoidon. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Huom! Edullinen paketti: 4 x 70 min = 320 € (80€/kerta). Ostettavissa vastaanotolla ja verkkokaupasta.

Yksilöllinen, hoitosuunnitelmaan perustuva räätälöity akupunktiohoito. Edellyttää ensikonsultaation, jossa on sovittu hoitajan kanssa hoidon jatkamisesta. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Huom! Edullinen paketti: 4 x 70 min = 320 € (80€/kerta). Ostettavissa vastaanotolla ja verkkokaupasta.

Hoidossa keskitytään ensin terveydellisiin vaivoihin ja pyritään palauttaamaan kehon ja mielen tasapaino stimuloimalla akupisteitä neuloilla, akupainannalla ja yrttihoidolla. Hoito voi sisältää muita tehostavia tekniikoita. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Akupunktion jälkeen rentouttava bambuhieronta lievittää jännitystä, antaa hyvän olon ja rennon mielen.

Elinvoimaisuuden palauttaminen kasvoillesi ja iholle alkaa terveestä kehosta. Hoito alkaa vartalon akupunktiolla verenkierron aktivoimiseksi ja elimistön, kudosten ja solujen terveen toiminnan tehostamiseksi. Kun energia meridiaanit on avattu oikeita akupisteitä stimuloimalla, kasvojen ja pään aluetta käsitellään erilaisilla hieronta tekniikoilla. Hoidon tuloksena verenkierto elpyy, ihon kimmoisuus lisääntyy ja tukokset, turvotus sekä näppylät vähenevät. Hoidettavan yleistila otetaan huomioon ennen hoidon aloittamista. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.  Hoidossa käytetään ekologisia suomalaisia tuotteita.

Ehdottomasti yksi miellyttävimmistä ja tehokkaimmista yhdistelmähoidoista lievittämään kipua, stressiä ja tasapainottamaan elinjärjestelmiä terveemmän itsesi luomiseksi. Refleksologia ja akupunktio ovat molemmat peräisin perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, ja ne ovat samankaltaisia siinä, miten ne auttavat kehoa parantumaan. Tämä hoitokombo on täydellinen yhdistelmä kehosi auttamiseksi.

Hoitopaketit / sarjakortit

Tässä akupunktiopaketissa on aina mukana akupunktiohoito ja ensikonsultaatio. Hoidon luonteesta riippuen lisähoitona voit valita vapaasti bambuhieronnan, perinteisen kuivakuppauksen, vyöhyketerapian, oriental-kasvohoidon tai muun valikoimassa olevan hoitomenetelmän.

Hoitopaketit ostettavissa vastaanotolla ja verkkokaupassa.

Yangia ei voi hoitaa hoitamatta Yiniä ja päinvastoin. Suosittu akupunktiohoito 2 hengelle. Hedelmällisyyspareille hoito sisältää myös e-kirjan kiinalaisesta lääketieteestä ja hedelmällisyydestä. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Hoito sopii myös ensikertalaisille.

Hoitopaketti: 4 hoitoa x 140 € = 560 € (70 €/hlö/krt). Lahjakortteja ja hoitopaketteja ostettavissa vastaanotolla ja verkkokaupassa.

Tämä suosittu perhehoito antaa vanhemmalle ja lapselle mahdollisuuden tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi, kun he saavat hoitoa yhdessä. Vanhemmalle annetaan akupunktiota ja lapselle akupunktiota tai akupainantaa. Lapselle hoidossa käytetään tehokkaita ja lempeitä hierontatekniikoita ja akupisteiden hierontaa tukosten, kivun ja säryn (akuutin tai kroonisen) poistamiseen.

Hellävarainen hoito sopii hyvin myös nuorille ja lapsille esimerkiksi vatsakipujen, päänsärkyjen ja univaikeuksien hoitoon. Menetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Hoito sopii myös ensikertalaisille.

Hoitopaketti: 4 hoitoa x 140 € = 560 € (70 €/hlö/krt). Hoitopaketit ostettavissa vastaanotolla ja verkkokaupassa.

Jalkahoito ja vyöhyketerapia

Tässä perinteisessä kiinalaisessa hoidossa pyritään palauttamaan kehon ja mielen tasapaino vaikuttamalla kehon eri osiin jalkapohjien, jalkojen ja käsien akupisteiden kautta. Käsien ja jalkojen akupisteet ovat tehokkaimpia kroonisten vaivojen hoidossa. Hoito sisältää myös jalkojen hieronnan polviin asti.

Vyöhyketerapia tukee kehon hyvinvointia laajasti, sillä se aktivoi kehon oman puolustusjärjestelmän. Sopii erityisesti erilaisten kiputilojen, stressin, unettomuuden, mielialan, kuukautisvaivojen, päänsäryn, migreenin, vatsavaivojen, heikon verenkierron ja kylmien jalkojen hoitoon.

Arvosteluja hoidoistaNI

Asiakkaat kertovat

Alla voit lukea asiakkaideni kokemuksia hoidoistani, meridiaaniterapiasta, itsehoitovinkeistä ja yrttiöljyistä.

Varaa aika

Kun tulet akupunktiohoitoon ensimmäisen kerran, valitsethan palveluksi akupunktio (ensikäynti).

Jos et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä ja kysy peruutusaikaa. Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse.

Hinnat sis. alv 24 %. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitamme varatun hoidon hinnan. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksut. Hyvinvointihoidot voi myös maksaa Smartumin, ePassin ja Edenredin hyvinvointieduilla. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hoidot saatavilla kahdessa toimipisteessä

Hoitolamme sijaitsevat Helsingissä Ullanlinnassa ja Viikissä. Akupunktio- ja kiinalaisen lääketieteen vastaanotto toimii molemmissa pisteissä, joten voit valita sinulle sopivan sijainnin ja ajankohdan ajanvarauskalenteristani. Hierontahoidot ovat saatavilla Ullanlinnassa.

Perille pääset helposti julkisilla ja myös autolla. Parkkipaikkoja on kadunvarrella. Ullanlinnan hoitolaan on esteetön pääsy katutasolta. Viikissä hoitola on katutasolta rappuset alas. Tarvittaessa avaamme pääsyn hissillä. Katso tarkemmat sijainnit täältä.

Vastaanottoni on auki arkisin ja myös viikonloppuaikoja on tarjolla.

Kiinalaiseen lääketieteen asiantuntija

Chantal Hellevig-Lai lam

Olen koulutettu ja kokenut akupunktiohoitaja, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Valviran rekisteröimä jalkahoitaja. Olen erikoistunut kokonaisvaltaiseen ja integroituun naisten terveyden hoitoon.

Isänpuoleinen sukuni on kotoisin Kantonin Kiinasta, jossa aloitin 7-vuotiset kiinalaisen lääketieteen opintoni yli 20 vuotta sitten Guangzhoun kiinalaisen lääketieteen yliopistossa. Olen syventänyt osaamistaan lisäkoulutuksilla Singaporessa, Malesiassa, Taiwanissa, Japanissa ja Yhdysvalloissa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa. Olen myös FinnAcu ry:n hallituksen jäsen.

Vastaanotolleni on helppo tulla kaikkialta Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla. Ajan voit varata kätevästi ajanvarauskalenteristani.

Chantal Hellevig hoitamassa
Raskaana oleva nainen peltomaisemassa
Naisten terveys

Akupunktio raskauden ja hedelmöityshoitojen tukena

Meridian Care on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ja integroituun naisten terveyden hoitoon. Akupunktiosta on ollut monelle apua lapsihaaveen toteutumisessa. Akupunktio ja meridiaanihoidot vilkastuttavat verenkiertoa ja näitä hoitomuotoja käytetään yleisesti osana lapsettomuushoitoja.

  • Hedelmällisyyden parantaminen
  • Akupunktio IVF-hoidon tukena
  • Keskenmenon ehkäiseminen
  • Kuukautiskivut
  • Epäsäännöllinen kierto
  • Virtsatietulehdus

Aseta hyvinvointisi etusijalle

Kivun tai pitkittuneen vaivan kanssa elämisen ei tarvitse olla normaalia. Aloita matkasi parempaan terveyteen varaamalla hoitoaikasi verkossa.