Raskausajan hoito-ohjelma

Meridian Care on erikoistunut naisten terveyden hoitamiseen, ja hoitovalikoimaamme kuuluu raskauden aikaa tukeva hoitosarja. Vaikka hedelmöityminen on ensimmäinen ja tärkein askel hedelmättömyyden voittamisessa, on hoitojen perimmäinen tavoite terve, elävä syntymä. Pelkästään hedelmöityminen ei ole koskaan perimmäinen tavoitteemme, vaan tärkeä ensimmäinen askel tiellä kohti tervettä raskautta, joka huipentuu onnistuneeseen synnytykseen.

Meridian Care -hoidoissa keskitymme kokonaisvaltaisesti hedelmöittymisestä synnytyksen jälkeiseen toipumiseen. Kun hedelmöitys on saavutettu (joko luonnollisesti, koeputkihedelmöityksen tai inseminaation avulla), terveellisen raskauden hoidoissamme korostetaan neljää asiaa:

  • Keskenmenon estäminen
  • Kroonisten sairauksien tai vaivojen tasapainottaminen (esim. verenpainetauti, pahoinvointi, iskias ja diabetes)
  • Sikiön oikea asento
  • Synnytyksen keston ja synnytyskivun lyhentäminen

Raskaudenhoito-ohjelma

Meridian Caren raskausajanhoidot tähtäävät turvalliseen, onnelliseen, terveeseen raskauteen ja synnytykseen!

Keskenmenon ehkäiseminen

Optimaalisesti 1 hoito viikossa ensimmäisten 12 viikon aikana: Säilytä raskaus ja lievitä ensimmäisen raskauskolmanneksen epämiellyttäviä oireita, mukaan lukien aamupahoinvointi ja väsymys.

Terve raskaus

1 hoito kuukaudessa seuraavat 5 kuukautta: Pysy terveenä raskauden aikana ja lievitä stressiä, selkäkipua/iskiaskipua, närästystä, unettomuutta, päänsärkyä, ruoansulatusongelmia, raskausdiabetesta, rannekanavaa ja muita raskauden sivuvaikutuksia. Hoitoihin osallistuneet naiset ovat kertoneet raskauden menneen sujuvasti!

Helppo synnytys

Yksi hoito viikossa viimeisten 4 viikon aikana ennen laskettua aikaa: Hoidot lisäävät raskauden viimeisinä viikkoina verenkiertoa kohtuun varmistaen, että vauva on optimaalisessa asennossa pää alaspäin, ja valmistavat sujuvaan synnytykseen.

Synnytyksen jälkeen

Yksi hoito viikossa 4 viikkoa synnytyksen jälkeen: Hoito tasapainottaa hormoneja, luo ja ylläpitää tarvittavaa maidon tuotantoa, lievittää synnytyksen jälkeistä masennusta ja palauttaa kehon tasapainon. Hoidot tarjoavat myös tärkeän mahdollisuuden levätä ja keskittyä omiin tarpeisiisi viikoittain!

Ota yhteyttä niin laaditaan henkilökohtainen ja parhaiten sinun tarpeisiisi sopiva suunnitelma raskauden tueksi!

Akupunktiosta voi olla apua sinullekin.

Akupunktio hoitaa kokonaisvaltaisesti ja on tehokas ja turvallinen hoitomuoto moneen vaivaan ja oireeseen. Tule vastaanotolle ja kerro, mihin kaipaat apua. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Meridian Care -akupunktiota, josta on ollut apua monelle. Tervetuloa!