Akupunkio

Akupunktio hoidot Meridian Care Viikki

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, jossa potilasta pistellään neuloilla tarkoin määriteltyihin kohtiin eli akupisteisiin. Kiinalaisen perinteen mukaan akupunktiopisteet määräytyvät kehon elimiä kuvaavien meridiaanien mukaan. Sairauksien hoidossa akupunktioneuloilla vaikutetaan meridiaaneja pitkin tapahtuviin virtauksiin. Tavoitteena on elimistön tasapainon palauttaminen.

Akupunktio on tehokas hoitomuoto moneen vaivaan. Akupunktio ja perinteiset kiinalaiset hoidot tarjoavat avun esimerkiksi akuuttiin ja krooniseen kipuun, päänsärkyihin, ruuansulatusvaivoihin ja unettomuuteen. Maailman terveysjärjestö WHO on laatinut luettelon sairauksista, joihin akupunktio on todettu tehokkaaksi hoitomuodoksi. Vastaanotollani hoidan esimerkiksi seuraavia sairauksia ja vaivoja: niska- ja hartiaseudun kivut, selkäkivut, päänsärky, migreeni, huimaus, hermostoperäiset ja reumaattiset kiputilat, iskias, kuukautisvaivat ja vaihdevuosioireet, unettomuus, stressi, laihdutus ja ruuansulatusvaivat (ummetus, turvotus, ripuli), verenkierrolliset vaivat, allergiat ja astma.

Akupunktiossa käytettävät neulat ovat steriilejä ja aina kertakäyttöisiä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Chantal Hellevig

Chantal Hellevig

Olen akupunktioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Valviran rekisteröimä jalkahoitaja. Opiskelin kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa ja lisäksi olen kartuttanut osaamistani Suomessa, Kiinassa, Singaporessa ja Taiwanissa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa.

Lisää artikkeleita

Akupunkio ja meridiaanit
Akupunktio

Akupunktiosta apua hormonaaliseen epätasapainoon

Hormonaalinen epätasapaino on tila, joka voi esiintyä molemmilla sukupuolilla, eikä se katso ikää. Hormoonien epätasapainotilaan voi liittyä energiavajetta, heikentynyt libido, hedelmättömyys, epäsäännölliset kuukautiskierrot, mielialan vaihtelut tai jopa kasvun heikkeneminen lapsilla.

Lue lisää »

Voit varata ajan hoitoon helposti netistä.

Katso vapaat ajat tuleville viikolle varauskalenterista.

Tutustu tuotteisiin

Vieritä ylös