Tuotteet

Meridian Care Hyvinvointituotteet

AVITA-YRTTIÖLJYT

Laadukkaat eteeriset öljyt tehostavat hierontaa

Avita-yrttiöljyt ovat täysin luonnonmuokainen sarja korkealaatuisia eteerisiä hierontaöljyjä, joissa yhdistyy perinteinen kiinalainen yrttilääketiede ja modernin biotekniikan menetelmät. Lääkeyrttien parantavat ominaisuudet on uutettu eteerisiin öljyihin, jotka on tarkoitettu käytettäväksi akupainannassa, guasha-hoidossa, hieronnassa ja inhalaatiohoidoissa.

Hyvää terveyttä edistävät ja sairauksia ehkäisevät öljyt ovat täydellinen virkistys kehomme meridiaaneille. Voit käyttää öljyjä itse kotona hyödyntämällä Meridian Caren helppoja ja tehokkaita itsehoitovinkkejä. Voit lukea hoito-ohjeita Facebook-ryhmässä, johon voit halutessasi liittyä.

Avita logo
Laadukkaat eteeriset öljyt tehostavat hierontaa
Vyöhyketerapiasandaalit
MERIDIAANISANDAALIT

Anna itsellesi jalkahierontaa etätöiden tai kotiaskareiden aikana

Hierovat meridiaanisandaalit stimuloivat jalkapohjissa olevia akupisteitä ja tuovat apua moneen terveysongelmaan. Sandaalien hierontakivet tasapainottavat elimistöä, parantavat verenkiertoa ja unen laatua sekä vähentävät kipua, stressiä ja päänsärkyä. Saat rennon mielen ja energisen olon koko päiväksi!

Täydellinen terveyslahja itsellesi tai lähimmäisellesi. Koko kehon hyvinvointi alkaa jaloista.

SHARE-YRTTILUUMUT

Tasapainottava luonnollinen ravintolisä

Yrttiluumu on monipuolinen kasvipohjainen ravintolisä, joka puhdistaa elimistöä, edistää kuona-aineiden poistumista ja tehostaa aineenvaihduntaa. Yrttiluumut on valmistettu taiwanilaisesta vihreästä luumusta ja viidestä luonnonlääketieteen yrtistä. Se sisältää runsaasti luonnollisia entsyymejä ja maitohappobakteereja, jotka lisäävät vastutuskykyä ja elvyttävät kehon toimintaa. Tuote ei ole laksatiivinen, vaan elimistön omaa toimintoa tukeva. Ei sisällä kemikaaleja, keinotekoisia väriaineita eikä säilöntäaineita.

Hinta: 28 €/pakkaus (sis. 15 yrttiluumua, 2-4 vkon annos)

Share-yrttiluumu
akupunktio ja hieronta
HOITOLAHJAKORTIT

Anna lahja ystävälle, sukulaisellesi tai perheenjäsenellesi

Anna lahjaksi hyvää oloa ja terveyttä Meridian Caren hoitolahjakortilla. Hoitolahjakortti on suosittu tapa muistaa läheistä merkkipäivänä, tai kun haluat jakaa hyvän olon ja rennon mielen ihmiselle, josta välität.

Täydellinen terveyslahja lähimmäisellesi. Voit tilata ja maksaa lahjakortin verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta.

Hinta: 90-200 €/lahjakortti