Vastaanottoni Kampissa ja Viikissä on tilapäisesti kiinni 13.4. asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi virallisesten suositusten mukaisesti. Pahoittelut tästä kaikille asiakkailleni. Jatkan hoitoja heti, kun tilanne on parantunut.

Meridian Care

Hyvinvointituotteet

Share-yrttiluumut

Kiinalainen lääketiede tunnetaan luonnon yrttien, kasvien ja hedelmien käytöstä yleisten sairauksien ja vaivojen hoidossa. Share-yrttiluumu on funktionaalinen ravintolisä, jota käytetään erityisesti sisäelinten toksiinien poistajana ja ummetuksen hoidossa. Se on tunnetuimpia luontaisvalmisteita Taiwanissa ja muissa Aasian maissa.

Hinta: 28 €/pakkaus (sis. 15 yrttiluumua)

Vyörhyketerapiasandaalit

Meridiaanisandaalit

Hierovat meridiaanisandaalit stimuloivat jalkapohjissa olevia akupisteitä ja tuovat apua moneen terveysongelmaan. Sandaalien hierontakivet tasapainottavat elimistöä, parantavat verenkiertoa ja unen laatua sekä vähentävät kipua, stressiä ja päänsärkyä. Saat rennon mielen ja energisen olon koko päiväksi!
Täydellinen terveyslahja itsellesi tai lähimmäisellesi. Koko kehon hyvinvointi alkaa jaloista. Hinta: 34 €/pari

Tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata Meridian Care -tuotteita. Tuotteet toimitetaan postitse. Valitse haluamasi tuotteet ja täytä yhteystietosi postitusta varten. Jos tilaat sandaaleja, valitse sandaalien koko. Jos tilaat yrttiluumuja, valitse pakkausten määrä.
Vahvista tilaus painamalla Lähetä tilaus -painiketta. Saat maksuohjeet sähköpostitse seuraavan arkipäivän aikana. Huomioithan, että tilaus on sitova. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 5 €.

Jos haluat lisätietoja tuotteista ennen tilausta, voit soittaa tai lähettää kysymyksesi sähköpostilla. Katso yhteystiedot sivun alalaidasta.