Ale!

Piikkimatto ja -tyyny

Alkuperäinen hinta oli: 85,00 €.Nykyinen hinta on: 65,00 €.

Piikkimatto ja -tyynyn auttaa lihaksia rentoutumaan ja verenkiertoa vilkastumaan selän, pään, kaulan, hartioiden sekä jalkojen ja pakaroiden alueella. Matto on valmistettu 100 % ympäristöystävällisestä materiaalista ja luonnon kookoskuidusta. Tyynyn sisällä on käytetty tattarin akanoita. Maton piikit ovat biologisesti hajoavaa polystyreeniä (Eco-HIPS). Tuotteita tulee käsitellä varoen. Tyynynpäällisen voi pestä käsin.

Tuotetunnus (SKU): 23808807 Osasto:

Kuvaus

Akupainantapiikkimatto ja -tyyny edistää rentoutumista ja hyvinvointia

Piikkimatolla helpotusta lihaskipuihin, jännityksiin, päänsärkyyn, stressiin ja unettomuuteen. Akupainantamatto ja -tyyny on helppo pakata mukaan minne vain. Voit sisällyttää maton ja tyynyn käyttämisen aamu- tai iltarutiineihisi, sillä jo lyhyt aika matolla auttaa lihaksia rentoutumaan ja verenkiertoa vilkastumaan selän, pään, kaulan, hartioiden sekä jalkojen ja pakaroiden alueella. Voit myös seisoa maton päällä, jolloin matossa olevat piikit stimuloivat jalkapohjien akupisteitä. Käytön jälkeen olosi on lämmin, rauhallinen ja rentoutunut. Mattoa voi käyttää myös muun muassa pms-vaivoihin, selluliittiin ja migreenin hoitoon sekä purentalihasten rentouttamiseen ja hampaiden narskutteluun.

Piikkimaton ja -tyynyn käyttö

Voit käyttää mattoa ja tyynyä oikeastaan missä tahansa: lattialla tai sängyssä makoillen, tuolissa tai sohvalla istuen. Aseta matto ja tyyny haluamallesi paikalle, ota hyvä asento istuen, maaten tai seisten. Myös tyyny sisältää stimuloivia, pieniä piikkejä, jotka toimivat samalla tavalla kuin matossa olevat piikit: saat rentoutettua tyynyä käyttämällä pään ja niskan aluetta. Tyynyn ja maton suositeltu päiväkohtainen käyttö on 20-30 minuuttia, tai niin pitkään kuin tuntuu hyvältä. Voit myös käyttää useita lyhyitä kertoja päivässä. Jos käytät verenohennuslääkkeitä, piikkimaton ja -tyynyn käyttöä suositellaan enintään 20 minuutiksi/päivä.

Matto ja tyyny mahtuvat pieneen tilaan (matto 70 cm x 43 cm, tyyny 38 cm x 25 cm).

100 % luonnontuotteita

Matto on valmistettu 100 % ympäristöystävällisestä materiaalista ja luonnon kookoskuidusta. Tyynyn sisällä on käytetty tattarin akanoita. Maton piikit ovat biologisesti hajoavaa polystyreeniä (Eco-HIPS). Tuotteita tulee käsitellä varoen. Tyynynpäällisen voi pestä käsin. Valmistettu Kiinassa.

Lisätiedot

Väri

Ruskea, Sininen