Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Meridian Care
Osoite Biologinkatu 8 F, 00790 Helsinki

Arvonnan ajankohta ja osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 2.– 8.2.2024 välisenä aikana Facebookissa ja Instagramissa. Molemmissa kanavissa arvotaan yksi palkinto.

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla postauksen kysymykseen Facebookissa tai merkitsemällä kaveri postaukseen Instagramissa sekä noudattamalla postauksessa mainittuja osallistumisehtoja. Postaus julkaistaan Facebookissa ja Instagramissa 2.2.2024.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta tai mikäli osallistujalla on huoltajan lupa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Palkinto

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 100 euron arvoisen Coco Sensée -hoitolahjakortin Meridian Care Ullanlinnaan.

Yhteensä arvotaan kaksi 100 euron lahjakorttia, yksi Instagramissa ja yksi Facebookissa.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinto arvotaan osallistuneiden kesken 9.2.2024. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan ensisijaisesti Messengerissä tai Instagramissa henkilökohtaisella viestillä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Muut ehdot

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle 29.2.2024 mennessä, järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin.