Ajanvaraus

Varaa hoitoaika kätevästi ajanvarauskalenterista. Valitse ensin palvelu ja sitten vapaa aika. Voit myös olla yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin, mutta soitan takaisin, kun vapaudun. Vastaanotto on auki arkisin ja nyt myös lauantaisin.

Jos varauskalenteri ei lataudu, paina alla olevaa painiketta. Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse. Katso yhteystiedot alla.

Hinnat sis. alv 24 %. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitamme varatun hoidon hinnan. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksut. Hierontahoidot voi myös maksaa Smartumin, ePassin ja Eazybreakin hyvinvointieduilla. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hoidot ja hinnat

Chantal Hellevig akupunktiohoitaja

Chantal Hellevig

Olen koulutettu akupunktioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Valviran rekisteröimä jalkahoitaja. Opiskelin kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa ja olen kartuttanut osaamistani lisäkoulutuksilla Suomessa, Kiinassa, Singaporessa ja Malesiassa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa. Olen Tehyn, Suomen Kiinalaisen Lääketieteen Liiton (SKILL) ja FinnAcu ry:n jäsen.

Yhteystiedot

  • puh. 044 272 8105
  • [email protected]
  • Facebook: Meridian Care
  • Meridian Care for a better health – itsehoitovinkkejä kaikille
Ohjeita hoitoon tulijoille

Tutustu näihin ennen hoitoon tulemista

Akupunktio hoitaa muutakin kuin kipua. Se voi auttaa samanaikaisesti moniin muihin ongelmiin.

Älä peruuta aikaasi, jos sinulla on päänsärkyä tai kipua hoitopäivänä. Jos pystyt matkustamaan klinikalle, myös nämä ongelmat voidaan ratkaista.

Jos mahdollista, älä ota kipu- tai särkylääkettä ennen hoitoa, jotta tunnet paremmin miten akupunktio auttaa kipuun.

Syö vähän ennen hoitoa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi syö ateria 1-2 tuntia ennen hoitoa tai välipala juuri ennen hoitoa, jotta kehosi saa tarpeeksi energiaa hoidon potentiaalin maksimoimiseksi. Akupunktion saaminen tyhjään mahaan voi aiheuttaa huimausta tai huimausta.

Sinun ei tarvitse riisua kaikkia vaatteita hoitoa varten. Suosittelen kuitenkin pukeutumaan löysiin vaatteisiin, jotta hihat voidaan kääriä kyynärpäiden yläpuolelle ja housujen lahkeet voidaan vetää ylös polvien yläpuolelle.

Sinua voidaan pyytää näyttämään kieltäsi tai terapeutti voi mitata pulssisi. Kiinalaisen lääketieteen lääkäri on kiinnostunut sisäelinten tilasta, ja näiden menetelmien avulla voidaan määrittää sinulle paras hoito. Samoin, kuten käsien ja jalkojen vyöhyketerapiassa, kielen alueet vastaavat kehon eri elinjärjestelmiä.

Valmistaudu myös vastaamaan joihinkin henkilökohtaisiin kysymyksiin. Voin kysyä sinulta erilaisia terveyteen ja elämäntyyliin liittyviä kysymyksiä.

Akupunktioterapeutit käyttävät muutakin kuin vain neuloja. Vaikka neulat ovatkin tärkein työkalumme, akupunktioterapeuttina (vähintään 5 vuoden koulutus) olemme oppineet monia muita kiinalaisen lääketieteen alle kuuluvia hoitomuotoja, kuten akupainanta, kuppaus, moksibustio ja kiinalainen yrttilääketiede.

Yksi hoitokerta ei useinkaan riitä parantamaan vaivaasi. Jokainen reagoi akupunktioon eri tavalla. Jotkut ihmiset saavat välitöntä helpotusta yhden hoidon jälkeen, mutta he tarvitsevat muutaman lisää parantaakseen kehoa vielä enemmän. Toiset taas tarvitsevat muutaman hoitokerran ennen kuin alkavat saada helpotusta.