Hoitolahjakortti (Hieronta 60 min)

50,00 

Hoitolahjakortti hierontaan on suosittu tapa muistaa läheistä merkkipäivänä, tai kun haluat jakaa hyvän olon ja rennon mielen ihmiselle, josta välität. Täydellinen terveyslahja lähimmäisellesi.

Osasto:

Anna lahja itsellesi, ystävälle, sukulaisellesi tai perheenjäsenellesi

Hoitolahjakortti – Hieronta 60 min

Anna lahjaksi hyvää oloa ja terveyttä Meridian Caren hoitolahjakortilla. Hoitolahjakortti on suosittu tapa muistaa läheistä merkkipäivänä, tai kun haluat jakaa hyvän olon ja rennon mielen ihmiselle, josta välität. Täydellinen terveyslahja lähimmäisellesi. Voit tilata ja maksaa lahjakortin verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta.

Meridian Care niska- ja yläselkähieronta 60 min / 50 €

Rentouttava ja elvyttävä niskan ja yläselän alueen hieronta. Yhdistelmä klassista hierontaa, meridiaanihierontaa, akupainantaa, kuivakuppausta sekä guasha- ja lämmitystekniikoita. Hoitomenetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Meridian Care jalkahieronta 60 min / 50 €

Rentouttava ja stimuloiva jalkahieronta. Yhdistelmä klassista hierontaa, meridiaanihierontaa, akupainantaa, kuivakuppausta sekä guasha- ja lämmitystekniikoita. Hoitomenetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Vieritä ylös